elm327yle arac verilerini okumak icin kullanisli kaliteli bir software ariyorum konu hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi ?
(suan scanmaster 2.2 mevmcut elimde daha kapsamli kullanislisini ariyorum )
Printable View
elm327yle arac verilerini okumak icin kullanisli kaliteli bir software ariyorum konu hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi ?
(suan scanmaster 2.2 mevmcut elimde daha kapsamli kullanislisini ariyorum )
elm327 ıcın ucretlı programlar var ben cok denedım scanmastter ın sanırım ful bı surumu var ucretlı satılıyor detaylı kullanım ıcın onu kullanmanız gerekıyor
scanXl ? denedinmi ?
Konu açılmışken sorayım bende bu elm327 ile p29'a bağlanıp arızalarımı falan silebilirmiyim?
scanmaster 2.2 den daha iyisi pek bulamazsınız.
ScanXL sadece ELMSCAN cihazlarla çalışabiliyor.
Daha kapsamlı derken ihtiyacınız nedir ?
bu konuda bende yardımınızı istiycem arkadaşlar öneriniz nedir ELM ler ile ilgili ? elinizde mevcutsa bir copy sini alabilirmiyim önerdiğiniz yazılımın ?
biraz konu dışı olacak ama elm327 nin bluetooh modelleri var deneyen varmı acaba. Sürekli obd de takılı durması açısından kullanışlı olabilir.
http://cgi.ebay.co.uk/ELM327-Diagnos...item4aa6080a04
bende scantool kullanıyorum varsa başka beleş güzel software paylaşabilirsiniz :D
scanmaster 2.2 benim kullandığım programlar arasında en iyisiydi.
Log tutabilmesi bir avantaj.
Elm327 ile 4-5 parametreye kadar gayet iyi log tutabiliyorsunuz ve anlık izleyebiliyorsunuz değerleri. Sonrasında sapıtıyor.
Ben torrentten indirmiştim güzel elm327 programları :
elm327
revlite diye bir yazılım buldum settings / hardware / desteklenen cihazlar; kiwi, elm, obd key ve custom ip bölümleri mevcut. Sanırım bu yazılımla i phone'a veri alınabilecek
olur yüklerim de Utorrent diye bir programcık var, indir onu kur. Rahatlıkla iner bu verdiğim torrent 5 dakikada.
Bu isohunt güzel bir torrent sitesi. Ben autodata 3.15 ve vividworkshop'ı da buradan indirip kurmuştum. (rüyamda kurdum tabii, yoksam korsan yazılıma külliyen karşıyız, rüya görmüştüm :D )
hallettim gürsel :icon_tup:
obd den knock göremeyiz dimi?