Arkadaslar 17 aylik bi akbas Cinsi kopegim var ciftlestirmeyi dusunuyorum AMA tam anlami ile akbas bulamadim varsa akbas kangali olan yada bilen yardimci olursa sevinirim
Printable View
Arkadaslar 17 aylik bi akbas Cinsi kopegim var ciftlestirmeyi dusunuyorum AMA tam anlami ile akbas bulamadim varsa akbas kangali olan yada bilen yardimci olursa sevinirim
dişi mi erkek mi ?
Dün akşam haberlerde çıktı bu cins çok akıllı ve çok sadıkmış sivas kangalına göre.
Akbaş - karayaka - kangal aynı soyun kopekleri...
EK 648 nıcklı selcuk kardesımızde kangalcıdır akbas olarak varmı bılmıyorum ama secerelı kangallar ondada war.
Akbaş bursa da yetiştirilir Bursa yöresinin kangalı diyebiliriz bütü özellikleri kangal ile aynıdır sadece renk farkı vardır
benim tavsiyem dişide olsa erkek te olsa 24 aylık olmadan ciftleştirmeyin ilk 2 kızanını gecirsin hayvan
hem kemik büyümesi durmasın hemde daha genç oldugundan hoşuna gideceginden sadece kızan zamanı yapacagı bu işi sürekli istemesin
bende de var kardesim akbas suan 3 yasinda erkek :D
bende disi ariyorum eger disiyse senin ki ciftlestirelim
edit: sehir baya tersmis kirklareli
2 kez kizisti zannedersem birde sivas kangal lar ile ayni yapi olarak AMA biraz kilosu 50-60 arasidir akbaslarin ve bembeyaz benim kopegm cift simit kuyruk ayaklarda yandan tirnak kafasi sivaslara gore daha ufak disi olmasindan dolayi valla varsa ugun koca Benim kiza kiyalim nikahlarini :)
Köpek senin köpegin biz karışamayız da yine de 24 aylık olmadan dişiyi eşlemek dogru degil
benden sölemesi
Veteriner bana 18 aylik oldugunda ciftlestir dedi kemik gelisimini tamamliyor dedi belki de senin dedigin dogrudur bilemiyorum biz kocayi bulalim da simdilik bi soz keseriz arlarinda :)
Veterinerler genelde paranın peşinde olduklarından 12 aylıkken bile eşleştiriolar
o yüzden onları pek dinlememek lazım
yeri gelmişken yavru köpekleri olanlar için bir ilaç tavsiye edeyim
DAVİT 3 eczaneden alın damlasını puppy mama ile beslemeye başaldıgınızdan itibaren 8 aylık olana kadar yemegine 4 damla damlatın
Veteriner hi bir şeye ihityacı yok der kuru mama verin yeter der ama kalsiyum eksikligi olur genelde köpeklerde buda bacaklarda carpıklı yamukluk gücsüzlük yapar
DEVİT3 insanlara da verilen kalsiyum destegidir çok köpek besledim hala daha besliyorum bunları bizde büyüklerimizen ögrendik ben sadece tvsiye ediyorum ister uygularsınız ister uygulamaz size kalmış mal sizin :)
24 aylık olmadan eşleştirmeler iyi degildir
Yavrularada mümkün oldugunda 12 aylık olana kadar HİLLS puppy yedirin
pahalı mama kaliteli mama diye birşey yok ama HİLLS gercekten sonuna kadar hakediyor besin degerlerini okuyun mamaların