merak ettim dota oynayan arkadaşlar mı ? varsa nerde oynuyorlar garena? , battlenet?, wepla? vs vs
Printable View
merak ettim dota oynayan arkadaşlar mı ? varsa nerde oynuyorlar garena? , battlenet?, wepla? vs vs
yok mu oynayan :)
Eski weplanın ortamı çok güzeldi, sabah ezanı okunur ben hâla dota. Garenanın ortamı beni sarmadı. Şimdi ise canım sıkıldığında açıyorum AI 1 map atıp kapatıyorum.
warcraft burning crusade 'de kaldım :) çok zaman istiyor bunlar
wow oynuyorum :D frostmane deyim
wow bende oynuordum :D burning de.. 70 epic paladin + 60 elf rogue wardı :) bu aralar dotaya sardım garenada olan warsa tt üyeleri clan kurup çarpışalım milletle :D
tabi rom'da oynadım bayaa bir süre :D malesef tr distribütörü ,türk severlarında oynanmıyor diye şikayet edince türkiye'den hiçbir ip yabancı (asıl) server ına giriş engellendi.
battlenette takilirdim eskiden 6.30 da biraktim,ortam guzeldi ama 6.23 civarlari cok noob ve quiter basti battleneti,eger clan falan kurcaksaniz 3 4 isinmadan sora deli gibi oynarim zamaninda aglatirdim :D
6,69b war şuan...
2004 ten 2010 a kadar oynadım 5 aydır temizim , uyuşturucu gibi birşey :) oynayan bıraksın düşünen unutsun....
hanım zaten zırzır başımda konuşuo dur 1 oyun atıp geliom diince gelme diyo ahah napim iş stresini atıorum :D aslında ultimacıydım :D taaa nebula'nın ilk kuruldugu zamandan itibaren 7-8 sene oynadım zor bela bıraktım :D
eurobattle dayım ben :)
eurobattle.net'e oynuyorum
2004 ten beri oynuyorum, son zamanlarda bıraktım. Okuldan kaçıp 11-12 saat oynardık arkadaşlarla. Vay be ne günlerdi :D
Bırakın bu tarz oyunları. :) Gidin normal oyunları oynayın.
biz evce wow oynuodk lk ama fun serverlarda.. simdide güzel bir server arıoruz ama bulamadık varsa tavsiyenisz itinayla kasılır :)
6k ap roguem wardı zamanında :D
garena veya bnetten oynayan var mı :)