typer : cai - hıdır - düzboru egsoz.
mını : henuz aracta ne oldugu ıle ılgılı bı bılgı gelmedi :D
http://www.izlesene.com/video/ceco-c...-typer/2721729
Printable View
typer : cai - hıdır - düzboru egsoz.
mını : henuz aracta ne oldugu ıle ılgılı bı bılgı gelmedi :D
http://www.izlesene.com/video/ceco-c...-typer/2721729
Iki aracada masallah
aracı esnaftan almıştım, abı aracta ne var dıyorum caver mover var dıyo dedım abı o ne ? hanı arabayı alcaltıyosun ya o war dedi. hee dedım bızım kırk yıllık coılover ne hallere gelmıs dedım :D
zaten ıkı hafta kaldı arac bende baktırmadım bıle, ama alan arkadas bugun yarın CRM ye goturcek aracı hem genel bakım hemde uzerındekı parcalar için detaylar ogrenılır :)
görünen bı flıtre wardı. kasnak warsada ne vardı bılmıyorum.
18'' oz jantları ve 215 lastıklerıvardı uzerınde :D
yasar baskann masallah.
aracı esnaftan almıştım, abı aracta ne var dıyorum caver mover var dıyo dedım abı o ne ? hanı arabayı alcaltıyosun ya o war dedi. hee dedım bızım kırk yıllık coılover ne hallere gelmıs dedım
hahahahahahaha:D:D Maşallah
istanbuldan satılırken 225hp diyordu buradaki sahibi arkadaşım, bi ara gördüğümde sorarım ondayken nelerle satmış ;)
ancak en azından 17 kasnak, headers olduğu kesin gibi :)
18 jantla denememi olur :)
Type-R baya yukarıdan basmş heralde direk kesici :D
arac ılk sahıbındeyken performansa yonelık sonra kı sahıplerınde hep görsel güzellık ıcın yapılmıs. 18'' yakısıklı duruyo fakat yorucu olabılıyo arac için.
denedıgımız ınsanlar yabancı deıl, maksat aracı görmek ti zaten.
edit : bende görsel için almıstım aracı. cabuk satılcagını düşünmüştüm ki öyle oldu :D
typer cok yanlıs devırde kalkmasına ragmen yınede kafa gostermıs.egerkı 2.vıtes 5000 devırlerde falan kalkılsaydı fark cok daha fazla olurdu emınımkı
ceco harbı olmussun :D:D adam kesıcıde kalmıs beee hangı devırde bastıysannnn:D:D
hahah yarişa geL.................... :D
ceco kanka çok iyi tutunmuşsun bana bu kadar tututanamamıştın :D bizim hard core videolardan yokmu hiç
maşallah araçlara fena deneme olmamıs .. cecom görüşemıoz mıncırdım seni :)
Maşallah iki araca da :)
maşşallah ceco iyi şarz etmiş:)
sayende agam :D yok be abı yasar basıyo kornaya onu devri ahahhaa :hahaha:
kanka ıdare et bızden bukadar :D
şimdi şöyle bı market hesabı yapalım sen yasarı 4 boy gectıgıne gore yasarda benı ıkı boy gectıgıne gore sen benı 6 boy flan gecıon kanka vıdeoya gerek yok ahahhah :hahaha:
kanka harbı epey oldu yaa gecende ubanın satısını gordum hayırdır ? bende senıı mıncırdım :D
itina ile ayar verilir kanka aynen gonderdım ;) bende senınle heryerde her devırde basarım kanka :D
kanka benım arac süperşarjlı 45dk şarja koydum yasarla bukadar yurudu eger varya 3 4 saat şarjda kalsa jopla sıkıcaktık :hahaha: