Arkadaşlar günlük kullanım için bu iki makineden 1 tanesini alıcam özel çekimler için canon eos 7d war bende.
ota bka çekim için hangisi ? sizce
Printable View
Arkadaşlar günlük kullanım için bu iki makineden 1 tanesini alıcam özel çekimler için canon eos 7d war bende.
ota bka çekim için hangisi ? sizce
Aslında Hondacı oldugum kadar Canoncuyum ama acayıp çelıskıde kaldım :D O piti pitide D90 çıktı zaten Nikon süper makinedir. D90 dedim valla ben ama harbı cok zorlandım :)
bir canoncu olarak d90 ı seçmek ne kdar çelişkili bir iş olsada d90 nın hakkını vermek lazım...
Bende Canon'cu olarka D90 diyorum...
peki neden d90 ? d90 diyen canon cular :D
Nikoncu olarak 550D diyorum :D
madem canon makinan var canondan devam lens yatırımından kurtulursun :)
nikonnnnnnnnnnnn bi alıp kullan demosunu anlarsın kalite farkını body olarak diyorum fotoğraf kalitesi 2 sinin arasında çok bi fark olacagını sanmıyorum
nikonun gece çekimlerini beğenmiyorum.. 3 farklı model denedim canon derim o yüzden
bence compact bi makine al sen :)
sanırım verdiğiniz fiyatlar distiribütör garantili fiyatlar spot olarak dükkan garantili daha ucuza alınabiliyor dediğiniz iki model
hepsiburada.com :D fiyatları :D
half frame icin bence pentax :D
d90:icon_tup:
lens war lens konusunda sorun yok. 7D yi çok kullanmıyorum yani günlük kullanmak istemiyorum. günlük kullanabileceğim dslr almak istiyorum :) 7D benim için çok değerli bir makine.
elimdeki lensler şunlar :
EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 IS
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM
sadece 500d body alın bakın yolunuza nikon aldımı bunun geniş açısı var telesi var :D 500D + 50mm 1.8:cool:
Kesinlikle nikon D90.