Joy Club Ortaköy Arkdaslar bu club hakkında bilgisi olan varmı, Fiyat felan nasıl içerdeki ortam vsvs Giden varsa bi yorum alalm C.tesi aksam gidelim diyorz arkadaslarla ama kararsız kaldık Rıddım'mı Joy Club mı?
Printable View
Joy Club Ortaköy Arkdaslar bu club hakkında bilgisi olan varmı, Fiyat felan nasıl içerdeki ortam vsvs Giden varsa bi yorum alalm C.tesi aksam gidelim diyorz arkadaslarla ama kararsız kaldık Rıddım'mı Joy Club mı?
riddim.. derim
ya kimse kusura bakmasında artık bu durum öyle bir hal aldıki bi kısım insan foruma "burası nasıl buraya gidilirmi vs." konu açmadan dışarı çıkamaz hale gelicek diye düşnüyorum hayretle bakıyorum.
samet imzan çok iyi olmuş :D
ehehehe :) acı gerçeklerr
bilmediğin biryer hakkında sana tavsiyede bulunan kişinin beklentileri farklıdır seninkiler farklı gidip kendin tecrübe et dicem ama neyse bildiğin gibi yap.
1 2 haftaya ben bizim mekanı internet üzerinden tanıtıma açacağım artık oraya başka zamana gidersiniz. :) Riddim de girişte kaba davranabiliyorlar ayrıca çok hipi mekanı ağırlık rap r&b . Bana göre ambiyans CLUB havasında değil. Daha çok 18 ile 25 yaş arası tercihliyor. Dinlediğiniz müzik tarzı nedir ne seversiniz bilmediğim için mekanda öneremiyorum şu anlık ama bildiğim ağırlık r&b oluyor orada.