-
01" EL5 Civic its SilverBullet
-
direksiyon yakışmış fakat biraz renk farkı olmuş göğüsle, ama ona rağmen çok güzel olmuş
deriyi senin yaptırmayacağını umuyorum
far, stop ve ızgarana ellememelisin bence oem gayet güzel duruyor maşallah :)
bişey sormak istiyorum neden ies satıp ies ?
-
Olay budur işte ömerim maşallah orta susturucuya ihtiyaç kaldımı.
-
Maşallah çok güzel olmuş seside süperdir tahminimce...
-
Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
direksiyon yakışmış fakat biraz renk farkı olmuş göğüsle, ama ona rağmen çok güzel olmuş
deriyi senin yaptırmayacağını umuyorum
far, stop ve ızgarana ellememelisin bence oem gayet güzel duruyor maşallah :)
bişey sormak istiyorum neden ies satıp ies ?
deride biraz fark var direksiyon biraz daha mat ama sorun değil bugun sanayiden fiyat aldım müsait oldugumda aynı ton deri ile vites topuzu ve el frenini kaplatacagım o zaman bi nebze daha az göze carpar ;)
stop ledsiz kırmızı smoke crystal alıcam ızgarada aynısının üzerinde logo olaman versiyonundan :)
neden ies satıp ies aslında 1.4 hb is alıcaktım sanrooflu ve klimalı istiyordum bulamadım olanlarda sacma sapan para istiyordular bende bu aracı buldum cok düzgün bir arac sattıgıma oranlada fiyatı uygundu sevdiğim bir arac oldugundan yine ies aldım :)
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Olay budur işte ömerim maşallah orta susturucuya ihtiyaç kaldımı.
abi cok güzel oldu arabada normal kullanımda gram ses yok gaza yuklenince zırlıyo ve cok az tok ses var inanılmaz güzel istediğim bir ses cıktı :)
ortaya ihtiyac kalmadı suan orta da taksam tesla gbi gezerim heralde :D
Alıntı:
ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel olmuş seside süperdir tahminimce...
tesekkür ederim ses tam istediğim gbi :)
-
hayırlı olsun tekrardan :)
-
-
hayırlı olsun ömer güle güle kullan. direksiyon kaça mal oldu.
-
maşalah bu arada ies ıyı dır dun 2. ies mi sattım kısmetse yıne bır ies arıorum :) alıcam bu arada ses vıdeosunun cekersenız sevınırız merak ıcerısındeyım :)
-
Alıntı:
D16inside Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun ömer güle güle kullan. direksiyon kaça mal oldu.
tesekkür ederim darısı basına :D
derisini ben yaptırmadım o sekilde aldım yeni kaplanmıs olarak 450Tlye satıyordum vazgectim :)
-
Alıntı:
modhib Nickli Üyeden Alıntı
maşalah bu arada ies ıyı dır dun 2. ies mi sattım kısmetse yıne bır ies arıorum :) alıcam bu arada ses vıdeosunun cekersenız sevınırız merak ıcerısındeyım :)
ses video cekicektim ama makinanın hafıza doluymus cekemedim hafta sonu cekerim inş :)
-
hayırlı olsun ...............................
-
hayırlı olsun ömer börüm börüm böğürüyodur şimdi :D
-
performans olarak nasıl oldu yeni egzoz modifiyesi ile?
-
masallah cok guzel olmus, s2000 direksiyonunu uzun zamandir bende dusunuyorum? ne kadara aldin sanayiden?
-
Güzel kombinasyon, temiz olmuş hayırlı olsun :)
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun ...............................
tesekkür ederim
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun ömer börüm börüm böğürüyodur şimdi :D
eyw Melih yok bögürmüyorda zırlıyor bazende patırdamaya calısıyor inceden cat cıt :D
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
performans olarak nasıl oldu yeni egzoz modifiyesi ile?
eski setup 4-2-1 airmass düz 48 boru sonda oem di bu sistem 4-2-1 airmass 51düz boru sonda ss cok ahım sahım bi fark yok ama eskiye nazaran biraz daha canlandıgı bariz hissediliyor ;)
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
masallah cok guzel olmus, s2000 direksiyonunu uzun zamandir bende dusunuyorum? ne kadara aldin sanayiden?
tesekkür ederim
direksiyonu sanayiden almadım Bilal abiden aldım onunda aldıgı vti üzerindeymiş Ap1 direksiyon ebaydan USAdan gelmiştir buyuk ihtimal 5-6 aydır bende eski aracımdada kullanmıstım sanayide monte ettrdim ;)
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kombinasyon, temiz olmuş hayırlı olsun :)
Tesekkür ederim memnunum bende içime cok sindi valla :)
-
maşallah maşallah :) ses videosu isteriz
-