-
23 Ekim İzmir Mahalli Drag Vol.3 Fotoğraflar...
-
-
kanka ellerine sağlık, beyaz bi ctr varmış onun fotosu var mı ?
-
Alıntı:
ZSProject Nickli Üyeden Alıntı
kanka ellerine sağlık, beyaz bi ctr varmış onun fotosu var mı ?
Sağolasın kanka
malesef :D
-
Tuh be, abim 1 rakam ile kaçırmış yarışmacı numarasını...
:D:D:D
-
35 dc 106 tı mı o mawı olan..?
-
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Tuh be, abim 1 rakam ile kaçırmış yarışmacı numarasını...
:D:D:D
O rakamı büyük bir onur ile citroen saxocu bir kardeşimiz taşıdı sanırım :D
-
Alıntı:
KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı
35 dc 106 tı mı o mawı olan..?
106 kza plaka
-
bu aksam cıtroen saxoların aksamııı olduu her nekadar kacaan bazı saxolar olsa bıle :DDDDD
-
Gerçektende drag güzeldi izmirde akşam dragı izlemek keyifliydi Mustafa abi(mmustu),Ekeray(Eray Abi)yle tanışma fırsatı buldum.Geldikleri için bize bu heyecanı yaşattırdıkları için teşekkür ederim
-
Elinize sağlık.Güzel paylaşım olmuş.
-
-
Akşam gerçekten cok güzeldi.
Bu güzel akşamı gerçekleştiren herkeze teşekkürler.
-
Gerçekten çok güzel bir drag oldu izmirde akşam dragı izlemekçok keyifliydi,araçların hepsine maşallah hepsi çok iyiydi tebrik ederim;) rv_saxo nickli arkadaşımız&abimiz kendini bu drag çok iyi bi şekilde gösterdi kendi katagorisinde 1.liği elde ederek tebrik ederim ama kafama bi soru takıldı ?
++Kırmızı olan SAXO yani corvetlerle,bmwlerle,Porschelerle kafa bulan araç geçen drag GTI&VTS katagorisindeydi 1ayda turbodan başka ne gibi değişiklikler yapmış gerçekten merak ettim! ama o araçı girmeden önce bence bi tartılması lazım bana göre o araç 600kg aşağı;)
-
Alıntı:
Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı
Gerçektençok güzel bir drag oldu izmirde akşam dragı izlemekçok keyifliydi,araçların hepsine maşallar hepsi çok iyiydi tebrik ederim;) rv_saxo nickli arkadaşımız&abimiz kendini bu drag çok iyi bi şekilde gösterdi kendi katagorisinde 1.liği elde ederek tebrik ederim ama kafama bi soru takıldı ?
++kırmızı olan saxo yani corvetlerle,bmwlerle,Porschelerle kafa bulan araç geçen drag GTI&VTS katagorisindeydi 1ayda turbodan başka ne gibi değişiklikler yapmış gerçekten merak ettim! ama o araçı girmeden önce bence bi tartılması lazım bana göre o araç 600kg aşağı;)
o saxo bu saxo değil:)
-
Alıntı:
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı
o saxo bu saxo değil:)
:D:D:D:D ben o zannettim hatta tek ben değil butun herkes öle zannetti trubunde şimdi gerçekten şaşırdım ama kilosu ile ilgili düşüncem değişmedi:D
-
şakacı saxo nun spec.lerini bilen varmı?
-
-
kadet e masallah kadet ıle zevkıne eglencesıne geldık ne lastık vardı nede arac henuz eksıklerı gıderılmedı tam anlamıyla yurrumuyor ..herkezın emegıne saglık