Beyler ugursuzluk kirildi, iddaa lar muhtemelen yatti.son dakikalar gs taraftar sovu vardi.yorumlarinizi bekliyoruz...
Printable View
Beyler ugursuzluk kirildi, iddaa lar muhtemelen yatti.son dakikalar gs taraftar sovu vardi.yorumlarinizi bekliyoruz...
yapılacak tek yorum keşke bol gollü bir müsabaka olsaydı demek bence...
gitti 33 lira
hakem maçı katletti tek yorumum bu...6s maça iyi başladı nerdeyse kazanacaklarıdı ama 10 yıl aradan sonra 1 puan iyidir:)
valla çok garip bi maç oldu bitti ama sanki devam etcekmiş gibi geldi bana:D
6s sov falan yoktu alısmıslar 6 gol yemeye 0-0 bıtınce sevındıler
20 tl bastım gsye. Ama baya iyiydiler. Yattık.
Fener yatıp kalkıp Volkan'a dua etsin :D pino sağlam oynadı bugün GS çok iyiydi...devamı gelir İnşallah :)
6s dünden razıydı beraberliğe, hagi ve çirkefliği tekrar döndü sahalara, hakeme kart işaretleri havada uçuştu, son dakikalarda şov falan yoktu, herzamanki gibi yakıp yıktılar, lig tv göstermedi görüntüleri, fener taraftarı yapsaydı naklen yangın devam ediyordu hala
gs ıyı oynadı ama gıden gs seyırcılerıne helal olsun artık dayanamadı f5 anonscu su bagırmaya basladı :)
güzel maç oldu galatasarayı tebrik ederim .....
Yeni stadımızda görücez derbinin esas sonucunu tarihimizde 7-0 lar yatan mazilerini ne çabuk unutuyor fb taraftarı yahu :hahaha:
ilk yarinin sonu ,ikinci yarinin basi ve ara ara ortalari, son 10 dakika full gs marslari duyduk, 55 bin kisinin arasinda arada fb kopegine sozlerinide duyduk kulaklarinizi mi tikadiniz acaba??? fb nin 1,5 pozisyonunda baska pozisyonu yokken gs nin bariz kacan gollerine gozlukmu taktiniz...
taraftarımızıda ayriyeten tebrik ederim :) maç Samiyen'demiydi :D
500 lira yatıranlar noldu merak ettim :D
KADIKÖY SUSTU BİZİ DİNLDİ! bu maçın başkada yorumu yok. Yenemedikten sonra iyi oynamak fayda etmiyor.
Herseyede bir laflari var 6s fln hani yenicez edicez diye skiyordunuz macta? Fb taraftarina bu yuzden ayar oluyorum hep kucumseme :) al iste berabere.. Gs liler bile fb yenebilir diyo sizden gercekci bakiyor