-
Golf Gti - Rc Lemans - Hayabusa
-
-
3 güzellik bir karede maşallah..
-
Maşallah hepsi de çok güzel..
-
Hepsi çok güzel.Ama 207 RC bambaşka.
-
maşallah :) hepsi bir birinden güzel. tymu bir ara bende geleyim çekimlere devam edelim :)
-
Alıntı:
207rc Nickli Üyeden Alıntı
maşallah :) hepsi bir birinden güzel. tymu bir ara bende geleyim çekimlere devam edelim :)
:icon_tup: gel tabi aynen :)
-
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
:icon_tup: gel tabi aynen :)
eline sağlık:)
-
elinize sağlık, golf istanbuldan satılıktı ilandaki resimlerinden daha düzgün duruyor, kazasız belasız kullanın
-
maşşallah.
ilk resimde oyuncak sandım :D
-
kdşm ALLAH kazasız belasız kullanmak nsip etsin golf de kaza bela varmı kdşm merak ettim?
-
araçlara maaşallah cidden ,,,golf biraz abartılı olmakla beraber dikkat çekici bi görünüme sahip ,,hayabusa dicek söz yok :) kask 207 rc ye çok yakışmış :p timu sende çoştun olum güney sahillerinin en hızlı fotocusu oldun artık :D ellerine sağlık ;) .............
-
-
eline sağlık timu 3ü bir arada olmuş :D alperenin arabanın maşallahı var kazasız belasız biner inşallah:icon_tup:
-
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maaşallah cidden ,,,golf biraz abartılı olmakla beraber dikkat çekici bi görünüme sahip ,,hayabusa dicek söz yok :) kask 207 rc ye çok yakışmış :p timu sende çoştun olum güney sahillerinin en hızlı fotocusu oldun artık :D ellerine sağlık ;) .............
sağolun :)
fiatteam bekliyorum senide gel çekelim :D
-
eline sağlık yavrum. kask rc nin tavanında çok güzel durmuş :)
-
Aralarında başarılı fotoğraflar var tebrik ediyorum. Eğer fotoğrafların başına sayı ekleyip altına fotoğrafı koyabilirsen yorumlaması daha rahat olur :)
-
Eline sağlık timu çok güzel kareler
-
Teşekkürler :)ışık biraz işimizi bozdu aslında dahada iyi olabilirdi :D
@sallen, bundan sonra numara eklemeye özen gösteririm:)