-
civic laguna sorunsalı
arkadaslar aracım 05euro civic LS kat iptali 51mm boru simota aeroform ss magnum var suan uzerinde geçengun yeni laguna 1.5dci sahibi olan arkadasımla kalktım.ben 1-2-3 olarak kullanmama ragmen sadce bi kaput boy verebildim ve benı oldukca sasırttı bu konuda dusuncelerinz neleer?
-
Yaptığın değişiklikler yaramamış demekki sen o parçaları orjinalleri ile değiştir bence :)
-
bı headers orjınal, egzoz sıstemınde degıstrsem bı fark yaratırmı onceden bı kaput boy verıyodum headerstan sonra yarım boy verceksem kalsın oda orjınal:),
-
laguna yazılımlı olmasın :D
-
Onlardada hafife alınacak bir Tork Beygir eğrisi olmadığını düşünüyorum aslında :) VTECII lerde kaliteli bir Headers gayet etkili diye duydum sizdekinde far yoktur diye tahmin ediyorum headers konusunda bence deneyin derim.
Bu arada Mod işlemlerinden önce denemiş miydiniz arkadaşla?
-
chipli olabilir bence okadar az bi fark olması sasırtıcı iki boy olması lazım diye düsünüyorum iki aracıda kullanmıs biri olarak...
-
kullanmaktan kullanmaya fark var senı bilmiyorum ne kadar iyi aracı sıfırdan kaldırıyorsun ama karsındaki senden iyiyse o bile sonucu değiştirir.
-
bende kalkmadan once 2boy atarım dıye dusunuyodum ama yanılmısım:) yazılım yok dıye bılıyorum.headersta onerılerınız olumlu yonde mı olucaktır pekı? Kat ıptal et 51 lık boru yap farkı acayıp hıssedersın demıslerdı yaptırdım sadce ses var sankı .0-100 de 1sn aldım ıyı bı rakam aslında ama asırı bı guc hıssetmedım.
-
Senin 1-2 boy atman lazımdı ama bi terslik var :D
-
arac zaten otomtk D de kok yapıp destek vıtes olan 1 e cekıyorum kesiciye cok yakın bıyerdede 2ye atıyorum