blow off alıcam aybaşı
ama hks mi alsam greddy mi alsam karar veremedim hangisi daha iyi ses verir hangisi daha kalitelidir.İyi forumlar.
Printable View
blow off alıcam aybaşı
ama hks mi alsam greddy mi alsam karar veremedim hangisi daha iyi ses verir hangisi daha kalitelidir.İyi forumlar.
seste hks daha fazla veriyor benim bildiğim. Ancak greddy ile per kıstasına alamam, bilgim yok.
hks.10krktr
tial yazmamışn ama bence tial al ben hks den tiksindim artık herkez cuf cuf
simdi stlegal abimizle konustum.benim arac pug 207 1.4 dizel
montaj yapabilmem için flanş selenoid pedal altı switch vs vs gerekliymiş.direk bunlarıda verebilcek biri varmı.satan varsa konuşuruz.blow offla beraber satarlarsa daha makul olur.
youtube tan aracının modelini yaz, 2 markayıda arat koyan varsa bak seslerine öyle karar ver bence..
Hekase. 10 krktr
bunu yapan biyer biliyorum istersen yardımcı olurum.
HKS:icon_tup:
Hks +1 ...
bence hiç takma derim sana 3 4 gun sora turbodan yağ gelcek dıyafram yağlancak otmıycek parana yazık hiç takma paran cebınde kalsın..
kafam karıştı şimdi.bazıları turbon rahatlar diyor bazıları sorun olur diyor hangisi dogru :)
Ben tialı tek geçerım valla. Hks den nefret ettım artık dızele bıle takıyolar ısın b.ku cıktı ya.
zamanında c4 taktırmıştım sorun çıkmamışdı hdi ama belki sulhinin dedigi gibide olabilir.