-
16 R 5115 | Citroen Saxo VOL II (Night Shoot)
-
farlar garip geldi ilk başta gözüme..maşallah güzel görünüyor..
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
farlar garip geldi ilk başta gözüme..maşallah güzel görünüyor..
aslında bir sorun yok ama fotoğraf makınası kodak easyshare sanırım ve tripodsuz çektik angel lar pembe gibi çıkmış biraz :(
-
arabanın önünde kırmızı aydınlatma kullanmanın son derece tehlikeli ve yasak olduğunu biliyorsun değil mi?
-
farları orjinale çevirirsen daha şık olur bence...Maşallah kazasız belasız fotolar şık olmuş :)
-
Alıntı:
SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı
arabanın önünde kırmızı aydınlatma kullanmanın son derece tehlikeli ve yasak olduğunu biliyorsun değil mi?
onlar normal kullanımda yanmıyor hocam zenonlarla normal şekilde seyrediyorum yani angellar parklara bağlı değil trafikte kimseyi tehlikeye atmam söz konusu olmaz:icon_tup:
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
farları orjinale çevirirsen daha şık olur bence...Maşallah kazasız belasız fotolar şık olmuş :)
haklısınız en kısa zamanda düşünüyorum farları orj. çevirmeyi
-
Aracına maşallah kırmızı angellar hariç
-
-
Alıntı:
yiit Nickli Üyeden Alıntı
farlar yıkılıyorrrrrr.
bozmayın abi piskolojimi sökçemm bu aksam farsız gezcem artık :( bende ilk fırsatta orjinale cevirip resmini çekmessemm:D
-
Maşallah araca.
Herkez gibi bende farlar değişse çok daha güzel olur düşüncesindeyim.:)
-
+saxo2 jantı ıle daha ıyı olur sanırım
kazasız belasız
-
Alıntı:
Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı
+saxo2 jantı ıle daha ıyı olur sanırım
kazasız belasız
:icon_tup: güzel bir düşünce hocam değerlendiricem bunu
-
-
maşallah
epey de yağmur vardı yalnız
-
100 kişiden 99 u far der bence herşey güzel hoş kazasız belasız bende 99 un içindeyim
-
Alıntı:
kifanhom Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
epey de yağmur vardı yalnız
Saol hocam evet aşırı yağmur vardı ama ondanda faydalanıp güzel kareler çıkardık sanki yerden yansımalar falan :)
-
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
100 kişiden 99 u far der bence herşey güzel hoş kazasız belasız bende 99 un içindeyim
evet o %99 haklı :)orjınal farlarıyla daha güzel durur o yüzden en yakın zamanda alıcam vardı bende bir hata yapıp sattım:icon_wack onları keşke bunları satsaydım neyse artık elinde olan varsa bana pm atsın arkadaşlar