Dün arkadaşımın elektirikli motoru ile Bornovadan kalkıp Kemeraltına gittik 2kişi yolda en az 2 3 tane trafık ekıp arabasının önünden+ cevirmeden geçtik hiç biri durdurmadı tam kemeraltına girdik arkadaşım indi motordan mağzaya girdi bende karakolun önünde motorun üstünde oturuyorum sonra karakolun önündeki komser tuttu kolumdan çeke çeke beni karakola soktu:D dedim abi adam falanmı öldürdük ne oluyoz dedim kasksız elektirikli motora binilmediğini bilmiyomusun sen falan dedii daha bişey diyemeden bana bağırmaya başladı dedim komserim hani cezamız varsa yaz gidelim ama sehir halinde bile değildim nasıl ceza yazcaksınız dedim oda kuşlarmı getirdi motoru buraya falan dedi bende adammı öldürdük bize böle davranıyonuz alttarafı bi kasksız elektirikli motora bindik neden bukadar büyüttünüz anlamıyorum dedim sorna döndü emrindeki bi polis memuruna bi tarfik ekibi çağrın bu çoçuga ceza yazın tutanak tutun falan dedi sonra bende aslında hiç sevmem bu gibi durumlarda birini aramayı ama polis bana öle davranınca çok sinir oldum abimi aradım [abim'de cumhuriyet baş savcısı] dedim böle böle anlattım durumu telefonda çünkü o motoru biz almadan önce abime sormuştuk cezası varmı falan diye oda mevzuatta böle bişey yok neye dayanarak ceza yazcaklar yok cezası falan demişti,sonra komseri istedi bende telefonu uzattım komsere abim sizinle konuşmak istiyor dedim oda konuşmak zorundamıyım istemiyorum dedi bende cumhuriyet baş savcısı telefona istiyo sizi dedim oda istemiyorum konuşmak falan kimsele dedi cezasını kesin bu cocugun fotokopısını cekın ceza kagıdının yollayın ben odamdayım dedı çıktı tabı abım sınır oldu o kımkı benım telefonuma bakmıyor dedıı nerdesınız hangı karakolun amırı o dedı bende soledım kapattık telefonu.komser cıktı odasına,şimdi gelelim işin en komik olayına! trafik polisleri geldi anlattı durumu polis memuru trafık polısı ceza kesemeyız motora dedi ama genede arıyayım bıdk dedıı bırını aradı oda ceza kesemessınız dedıı heralde sonra trafık polısı kesemeyız ceza dedıı komserı aradılar komser odasına cagırdı sonra adamlar geldı 60ytl ceza kescez sız kasksız motora bınmekten dedıı bende abi böle böle ne için yazcaksınız cezayı plakasımı var bu motorun falan dedım oda ıste bıseyler soledı en sonunda tamam a...s yazın ya yazın dedım yazdılar bana bı ceza bı baktım 130lıra ceza dedım 130lıra ne ıcın kaldırımda elektırıklı motoru surdugum ıcın:S:D dedım neresı kaldırım buranın benı karakola komser kasksız motora bındıgım ıcın soktu cezayıda ona gore kesıcektınız sanırım dedım oda al cezayı fazla konusma gıt dedı bende yedıremedım kendıme resmen adam oldurmusuz gıbı muhamele yaptıkları ıcın! herneyse cıktım karakoldan eve gıttım sakınce anlattım abıme durumu sonra abım benı trafık emmınıyet mudur yardımcısını arattı anlattım onada durumu herneyse oda tamam bu yarın ogleden sonra gıdelım senınle oraya dedıı herneyse bozyakada narkotikte bulustuk ekıp arabasıla gıttık o karakola bana dun kopekten farksızmısım gıbı davranan amır,komser gıttı bıanda melek bı ınsan geldı karsıma ıste bana bız savcı cocuguyuz bıze bısey yapamassınız dedıler dıye ben ceza kestım falan dedıı ama benım agzımdan ole bısey asla cıkmadı sonra herneyse geldı ceza kagıtlarım tutanaklarım yırtıldı cope atıldı cıktım ordan cıkarken en son gene beklerız amırım cayımızı kahvemızı ıcmeye de gelın dıyerek bızı uğurluyodu:D
Yani uzun sözün kısası öyle bi ülkede yaşıyoruz ki polisinden tut doktoruna kadar serefsizlere bırakıyoruz kendımızı [lafım meclısten dısarı] sımdı benım abım savcı olmasadı ben durduk durmadık yerde hıcbısey yokken 130lıra ceza oducektım ya bu olay baska bı vatandasın basına gelsedi 130lıra cezayı odeyıp kufur ede ede cıkcaktı ordan!:ofk: