Sabah yapıkredi atmsine k.kartı borcu için 5 tane 200 tl 2 tane 100 tl olarak 1200 tl yatırdım..200 tllik banknotlardan birini uygun görmeyip geri vermeye çalıştı ama paranın ucu kıvrılmış dışarı çıkamadı orda kaldı anahtarla almaya çalıştım ama nafile..Uzun süre geçtiği için heralde kapattı para kısmını geri çekti o banknotuda.Ekranda da güvenlik sebebiyle kimsenin yardım talebine izin vermeyin paranıza güvenlik nedeniyle el koyulmuştur yazdı.Hemen bi 20 tl daha yatırdım para oralarda bi yerde kalmış mı diye ama yok onu kabul etti fişimide verdi.
Bankayı aradım yaptığım işlem sadece 20 tl ödenmesi olarak gözüküyor.Durumu anlattım şikayetinizi aldık p.tesi veya salı atm sayımı yapılacaktır ona göre kart hesabınızı kontrol edip yatıp yatmadığına bakın dedi.
Özetle tatmin edici hiç bi yanıt alamadım sorunuma karşılık.Bu adamlar parayı sayarken içerde fazladan 1200 tl yok dese ki resmi olarakta yatırdığım gözükmüyor zaten apışıp kalıcam..
Kuzu kuzu bekleyecek miyiz yoksa yapmam gereken ekstra birşey varmı aklınıza gelen daha önce böyle bi olay yaşamış arkadaşlar varsa merak ediyorum.