-
Real Buluşma Otopark Foto Night
-
ellerine sağlık,ama bi eleştiri yapıcam müsadenle,renkleri ile çok oynamıssın gibi geldi bana :) buda görüntüyü bozmuş biraz ama yinede açılar güzel ellerine saglık :)
-
hele şükür bir kaç foto :D
-
Eline sağlık güzel fotograflar çıkmış,
Teşekkürler abicim..
-
eline sağlık çok güzel fotolar ve araçlar..:)
-
Maşallah hepsi birbirinden güzell
-
maşallah tüm araçlara..corvette nin renk çok iyi olmuş..
-
valla melik ellerine sağlık aynen renkleri çok kurcalamışsın :) genede sağol uğraşman bile yeter bilalin fotolarıda bekliyoruz :)
-
ellerıne saglık abıcım nıhayet bı kac foto gorebıldık =) bazı fotograflar net olmasada ortalama ıyı emegıne sağlık :)
-
gözlerim kan çanağı oldu:D
maşallah araçlara...
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
maşallah tüm araçlara..corvette nin renk çok iyi olmuş..
eyvallah kardeşim saol :)
-
maşallah araçlara
azizim jant yapmışız:D
-
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara
azizim jant yapmışız:D
sağolasın kemalim 17 geçtik geçici bir süre bakalım :)
-
güzel kareler elinize saglık, renk de hem fikiriz sanırım,
aziz o jantlar eskilerin yanında çok sönük kalmamış mı :D
-
Alıntı:
Frid Nickli Üyeden Alıntı
güzel kareler elinize saglık, renk de hem fikiriz sanırım,
aziz o jantlar eskilerin yanında çok sönük kalmamış mı :D
valla diğer jantlar 18 di artık güm pat canım sıkıldı şimdiki jantlar geçici sayılır arkadaşlar sıkıntı yok :)
-
Beyler benim fotografla alakam yoktu :) is'ten çıktım buluşmaya geldim çantamda dijital fotograf makinem vardı baktım arabalar guzel dedim Melik maksat hatıra olucak birkaç foto olsun :) sonuc bunlar arkadaslar :) renga renga renk hehehe ;)
-
Alıntı:
notyet Nickli Üyeden Alıntı
Beyler benim fotografla alakam yoktu :) is'ten çıktım buluşmaya geldim çantamda dijital fotograf makinem vardı baktım arabalar guzel dedim Melik maksat hatıra olucak birkaç foto olsun :) sonuc bunlar arkadaslar :) renga renga renk hehehe ;)
hiç olmamasından iyidir
-
Alıntı:
notyet Nickli Üyeden Alıntı
kanka ellerine sağlık senin bizle olman ve emek vermen yeter ellerin dert görmesin her zaman yanımızda olduğunu biliyorum daha çok o çantayla geliceksin :icon_tup:
-
ellerine sağlık güzel bi akşamdı... ;)