Yeni Aldığım Aracım, Cam Filmi, Ruhsat ve Muayene 4lemi
Sevgili arkadaşlar başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum
16 Eylül 2010 tarihinde 1997 model Nissan s14a markalı bir araç satın aldım, noterden ruhsatın ev adresime yollanacağı belirtildi neyse beklemeye başladım yaklaşık 3-4 hafta geçtikten sonra bu işte bir terslik olabilir mi diye düşünmeye başladım ve postaneyi, emniyetten bir abimi, araç alım satımı yapan başka bir abimi aradım zamanın 4 haftayı geçebileceğini bazen 1buçuk ayı bulduğu söylendi (arada Bakırköy Trafik Tescili arıyorum fakat daha hiç ulaşamadım) bugün tam karşıya geçip çok beğendiğim sparco direksiyonu almaya gidecekken emniyetteki abimden bir telefon geldi ve bana aracımda cam filim olup olmadığını sordu evet var dedim aracın muayenesi Mart ayında yapılmış ve hafifi kusurlu olarak geçmiş olduğunu belirttim, oda bana Tuv de hafif kusur olabilir ama bizde ağır kusur olarak gözüküyor tekrar muayene yaptırman gerek tabi filmleride sökmen gerek dedi daha sonra bu raporla beraber emniyete gidip ruhsatımı alabileceğimi belirtti ( benim tanıdığım biri olmasa ben beklemeye devam edicem ve hiç bir uyarı ilede karşılaşmıycam sonrası Allah Kerim) neyse cam filmlerini söktürdüm tüve giitm geçemedim fren ölçüm değerlerimden dolayı :) (randevu almama rağmen 2 saat bekledim daha kahvaltı yapmamıştım kız arkadaşım ile ayrıldık namaza gidemedim telefonum kapanmış vs. vs. umarım böyle harika bir gün geçirmezsiniz)
Konunun özü yeni araç alan arkadaşlar arcınızda cam filmi var ise vede Tüv raporunda gözüküyorsa bilinki yeniden muayene yaptırcaksınız ruhsatınızı alabilmeniz için şimdiden kolay gelsin
Yinede Şükür