arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
Printable View
arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
knka okul olmasa gorusurduk yav:)
okul netarflarda :) yakınsa eğer uğramaya çalışırım :)
Emanetimi kargoyla almıştım ama tanışmak için görüşebiliriz belki.
Karşıyaka'nın neresine geliyorsun?
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız :D izmirden kumru getirebilirsin abi iyide olur sanki :D
Hmm güzel yakınmış baya, kısa da olsa görüşelim :)
Bzım semte gelıosunuz dırek. Bı Istek Arzu olursa yardımcı olmaya calısırız herturlu. 0533 410 41 21
Yav başkan seninle biz aynı yerde mi oturuyoruz yoksa :D
Cuma akşamı tanışmıştık hatırladın mı :D
1.sanayi sitesine yolun düşerse ege turbo die dükkanımız var buyur gel misafir edelim
emre kardeşim valla memnun olurum tanışmış oluruz :) numaran var bende sonu 24 28 ise ararım ama öğleden önce :)
ali kardeşim eksik olma araba uzun zamandır orda ne durumda bilmiyorum eksik gedik bişi olursa rahatsız ederim :)
Yav ne farkeder olm bi ucu bizim orada, ortası sizin orada, sonu da çiğlide :D
her türlü görüşürüz :D
kardeşim 1671sk no:247 diye adres verdiler birde ben havaalanından nasıl geleceğim oraya .?
Abi hava alanından Havaş'ın servisine binip Karşıyaka iskelesinde in, beni ara. ;)