Merhabalar e 39 m5 almak istiyorum.Vanos problemleri gibi ekstra olarak kronik bir arızası olurmu? Tavsiye edebileceğiniz satılık var mı? her türlü bilgiye ihtiyacım var aslında kullananlardan :)
Printable View
Merhabalar e 39 m5 almak istiyorum.Vanos problemleri gibi ekstra olarak kronik bir arızası olurmu? Tavsiye edebileceğiniz satılık var mı? her türlü bilgiye ihtiyacım var aslında kullananlardan :)
Bir fikrin olan yokmu?
Zor bir motor. Aluminyum blok. Aşıntı fazla ise, rektifiye ister.
Çıkma parçası az var, yoka yakın.
OEM parçalar pahallı.
Hırpalanmamış M5 bulabilirsen ne mutlu sana. Ancak M5 alan adamlar 520 mantığı ile kullanmayıp, araçlarını zorladılar.
Bir dönem üretilen E39 M5 lerin vanos sorunları oldu.
Akış metre sorunu, adaptasyon kodlarının silinmesi...
Yol tutuşu yok, yol tutmayışı var. Gemi gibidir.
5000 cc bol bol yakar.
Ben E39 M5 kullandım yaklaşık 1 yıl. Benimki 2003 model, çok temiz ve bakımlıydı. Hiç bir problem çıkartmadığı gibi körfez pistini 56 saniyede dönerek aslında hiç de fena bir performans aracı olmadığını kanıtlamıştı benim için. Basmayınca da fazla yakmaz... Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim, hala çok özlerim M5imi...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34450458/detay
şu araç eğer km si orj ise tavsiye ederim çok güzel çok sağlam araç m5 ler e39 kasalar özllikle yaşına rağmen güzelliğinden hiçbirşey kaybetmeyen nadir araçlardan
Bende E39 kasa M5 hastasıyım fakat almadan önce kasko fiyatlarınıda bir ögrenin deriM
Yedigi ictigi her lokma helaldir :) Surus zevki konusunda tam kivaminda bir aractir. Akismetre sorunlari olabiliyor ve vanoslarinda genellikle selenoid problemleri oluyor. Bakimli ve temizse buyuk problem cikarmaz.
bence hiç alma gelir bi typer geçer bunalıma girersin :)
arkadaşlar bu aracı tanıyan varmıdır ? 34 gg plaka
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...gos-mavi/detay
cebinde nakit min. bi 10 bin tl bulundur aldıktan sonra..o konuda sıkıntı yoksa dusunmeden al cok guzel zevkli bir aractır,her ne kadar goruntu olarak biraz eskisede bana gore temizi hala çok şık ve guzel duruyor
yakıtı problem değil yeterki ağız tadıyla binelim.
Hatırlıyorum senin m5 i gerçekten çok güzeldi.Ama bir arkadaşım ağız tadıyla binemessin sürekli arıza çıkarır düyorlar baya bir gözüm korktu.
bu araç 2 kere komple boyanmış yoksa güzel duruyor evet :)
Duyduğum bir arıza ise bakımlı olsa bile yağ pompası çalışmadığı zamanlar oluyomuş ve tabiki arabanın motorunu at çöpe gelsin masraflar :) bir bilgin var mı bu konuda?
olsun type r da bu konfor yok :D
yakin bir tanidigim almisti 1 sene once. oncelikle harika bir sesi var.o cok temiz bir tane buldu ve ciddi para verdi 75ti sanirsam,ic dosemeleri fabrikadan ciktigi gibiydi. 100-120 arasi cok az yakiyor yol bilgisayarinda 6.7 yi gorduk,basinca iciyor tabiki.orantili bir gucu var.vanos problemi simdiye kadar yasamadi, benim bir arkadasimdada var 220binde o da cok buyuk bir problem yasamadi,ustelik baya sert kullanildi.yani motordan o kadar korkmaya gerek yok sadece alirken iyi baktirilmali,fakat parca sorunu var ve ciddi pahali.vanos sorunu cikarsa gercekten ugrastiriyor ama konfor olsun guc olsun harika bir arac.kullanmasi zor bir arac degil
ölüceksek "M" de ölelim dedirten güzel araç :)
bi ara bende çok niyetlenmiştim..
yakıtı,vergisi,kaskosu hiçbiseyi umrumda değildi..istanbuldaki bir çok M5 e baktım..armageddon arkadaşın eski arabasına karar vermiştik..gerçekten çok güzeldi..gerek kasa gerekse motor/vanos gerekse temizlik açısından en güzeli oydu diyebilirim..34 EIC plaka olması lazım..1 kuruş masrafı yoktu..bakıcaksanız ona bakın derim
evet parçalar biraz sıkıntılı.Artık aldıktan sonra komple motoru parçalatıp baktıracam.
yapıcaz bir çılgınlık heralde :)
evet o aracı bende biliyorum ama fiyat olarak yüksek kalıyor :)
Yag pompasi sorunu yeni M'leri bilemem ama e34 M5 harici her eski kasa M modellerinde vardi. Bu araclarda da olabiliyor. Yag pompasi nedenini bilmiyorum ama arizalaniyor bazen. Ve bu da dediginiz sonuca getiriyor durumu. Alir almaz Her M modelinin motor yagi ve pompasi, şanziman ve diferansiyel yaglari ve degistirilmeli bence garanti olmasi acisindan. daha sonra gostergelerle izlenebilir durum surekli olarak.
Yağ konusu cok cok onemli M modellerde. M modelleri yag konusunda iştahlidirlar diger BMW modellerine gore. bundan evhamlanmaya gerek yok, insanlar genelde bunu da abartiyor. aklinizda olsun...
Bir diger husus da ariza kodlari. Bu araclarin DML sistemi biraz karisik oldugu icin ariza kayitlarini genelde silmeyip, ayni versiyonla yollara suruyor ustalar. Bu cok yanlis. Elektronigini de es gecmemek gerekir, muhakkak ki bunlarin gozden gecirilmesi gerekir.
Nasyonel yada onun gibi luks bi galeride 100 bin altinda vardi sanki sahibindende
Bence dunyanin en iyi arabasi hem manuel hem sedan hem hizli hem e39 hem M hem hem hem :)