Fuara gidip inceleyen oldumu veya showroomlarda boyutları felan nedir? nasıl bir araç? Fiyatı güzel çünkü.
Printable View
Fuara gidip inceleyen oldumu veya showroomlarda boyutları felan nedir? nasıl bir araç? Fiyatı güzel çünkü.
kaç para?
ben dışarda gördüm hakkaten juk kadar araba. Duster büyüklüğünde, ama tavanı faşlan yuvarlak ya iice basık.
Showroomda inceledim tasarım olarak benim çok hoşuma gitti fiyat olarak quasqai ile arasında 5000 tl gıbı 1 rakam var 1.5 dcı secenegınde otomatık vıtes ve acılır tavan yada cam tavan secenği yok bağaj diye ufak 1 yer ayırmışlar ama oldukça ufak iç tasarım çok güzel ve sportif ayrıntılar var konsol ve vites çevresi 2 farklı renk secenegi ile alınabiliniyor koltukları quasqai de oldugu gibi kıssa ve dar deil ama fiyat olarak bana yuksek geldi 52000 tl gıbı 1 rakam verdıler 1.5 dcı spor paketli model için klüçük murano denebilir aslında :) ama fiyat konusunda bence pahalı
Bu arabayı bi benmi begenmedim ya :D
Vallahi tasarım olarak hem dış hem içerisini çok beğendim ben , şu an piyasada ki araçlar içerisinde en sıradışı model.Quasqhai'dan biraz ufak
güzel araç sevdim ben, şöle 2 fotosu var..
http://www.techturkey.com/forum/show...ostcount=13532
bence acayip cirkin bir araba,fuardada baktim.b-c sinifi arasi bir boyutu var,baya kucuk.ici qashqaiden daha kaliteli. bagaji cok kucuk.tuhaf birsey baktim baktim isinamadim,tam bayan arabasi.
İçine oturunca farların konumunu çok beğenmiştm ben , farlarnın kavisli yapısı içeriden çok güzel gözüküyor sanki araba değilde böceğe binmiş gibi:D
showroom a geldimi acaba :D yakından gormek ıstıyorm.
http://sr7eventyone.files.wordpress....xjlo1_1280.jpg
bu foto arabaya ısındırttı beni :D
micra nin erkeksi tarzı gibi :)
çok güzel geldi bana fuarda da birkaç renk seçeneğiyle vardı.
ici guzel ozellikle yol bilgisayarınn bıcok ozelligi var, normal, sport, eco diye modu var g-force falan olcuyor biton detay var.. :)
ben inceledim o paraya alınacak en iyi araba segmentinde tabi başlangıç 39.900 fuardaki fiyatı
tek kötü bagajı hiç yok uno bile geçer:)
Mını mito fiat500 smart gibi araçları zaten ticari araç gibi bagaj için almıyor çoğu insan.Farklı tarzları sehir içi pratik kullanımları otm vites seceneği ve 4 tekere servet yatırmadan tarz sahibi olmaya imkan verdikleri için tercih ediliyorlar.Juke ise incelediğim kadarıyla mınıden sonra bu işi en iyi başarbilen arac.Tasarımı cok sportif ve sevimli en önemliside farklı.Fiyat ve donanım olarak makul en azından benım şahsi kriterlerim için.Kızım olsa alacağım ilk araç olurdu.
mıcra 'nın tecavüze uğramış hali diyebiliriz güzel bence
Bi arkadaşım dizelini düşünüyor.dizelinde renault un 1.5dci motorunu kullanıyor bildiğim kadarıyla.1.5 dci motor ömrü nasıldır?