-
FT106's 106 GTI
-
halo can şeritleri sök kaliperleri sarı yaptın mı on numara olucak kazasız belasız... güzel ve sıkı araç...
-
Eline sağlık Erhan kardeşim.
İlkecim kaliperleri boyamaya fırsat olsa sökecem şeritleri ;)
-
maşallah..yalnız arkadaşın dediği gibi şerit olmamş bencede...sökülürse daha güzel olacaktır..kazasız belasız sürüşler..
-
Erhan'ım eline sağlık güzel kareler, Halo sende şu şeritleri sök artık kaç defa söylicez ... :D
-
-
Komple turuncu olursa daha bi guzel olur bence :)
masallah
-
kardeşim kusura bakma ama hiç begenmedim. 2 çamurluk far ve ön arka tampon alıp aracı kendi rengine beyaza kaplayıp jantlarını griye çevirsen çok daha güzel olur. sen begeniyorsan diyecek birşeyim yok ama :)
-
ben hatırlıyorum bunuuu. bal rengiydi orjinaldi çok masumdu :D hehehe :) kompe sarı yap halo bence boyat ama simli sedefli vernikli falan güzel olur :o
-
Valla degişik bi araba olmuş :) maşallah.
-
Cok parcali bir goruntu olmus ben pek begenmedim, komple turuncu daha basarili durur diye dusunuyorum. :) Jantlar da cok kucuk gorunuyor bu haliyle, orijinal rengi daha iyi bence..
Allah kaza bela vermesin
-
fena fena fena allah kaza bela wermesin ft :)
-
Bu araç şekilden şekile giriyor.Daha öncede beyazdı..
-
Halil ibrahim kardeşim bu arabayı orjinale cevirsen tamamaen süper olur logosunu renklerini vesayresini maşallah.
-
Zevkler ve renkler olayı ama ben beğenmedim.Orijinal olsa bundan daha güzel olacağını düşünüyorum.Tabi sahibi beğenmiş;sorun yok.
Allah kaza bela vermesin..
-
farklı...
ama çoğu kişinin yorumunda yazdığı gibi bende beğenmedim.
-
Bukalemun araç diyelim... Bencede komple sarıya kaplat yada sedefli beyaza dön dostum Kazasız belasız..
-