125. Jandarma komutanlıgı Safranbolu / Karabük...
Bilen daha önce giden varmı buraya acaba? Hayırlısı olsun inşallah saga saglim gider geliriz ..
Yokmu baska ögrenen gidecegi yeri bu sitedende gidicek arkadaslar vardı.
Printable View
125. Jandarma komutanlıgı Safranbolu / Karabük...
Bilen daha önce giden varmı buraya acaba? Hayırlısı olsun inşallah saga saglim gider geliriz ..
Yokmu baska ögrenen gidecegi yeri bu sitedende gidicek arkadaslar vardı.
arkadaşım orda şuan ve siteden bitane 306 sı olan arkadaş da aynı yerde
eğitim zor hasan tim yetiştiriyolar genelde doğuya asker gönderen biyer. bizim arkadaş maraşa düştü biraz rahatsızlıgı falan nüks ettiği için hakkında hayırlısı olsn kardeşim.
hayırlı teskereler dilerim..
Hayırlı tezkereler Hasanım...Vatan görevinde başarılar dilerim...Sağ salim git gel inşallah...:icon_tup:
eğitimi ağır olduğunu biliyorum.. hayırlı teskeler..
116 jan. egitim alayına çanakkaleye giden yok mu orası çiftliktir.. :D
hayırlı teskereler memleketime düşmüssün.
hasan paso denetlemeye gelırler artık:)hayrlı tesekereler
Hasanım hayırlısı olsun, Jandarmanın eğitimi, sporu, atışı piyade ve ulaştırmaya nazaran daha disiplinli geçer, ama gözünde büyütme gayet rahattır. Usta birliğinde rahat edersin ;) Doğuya gideceğini sanmam, Karakuvvetlerinin seçmeleri olur, diksyon ve eğitim ile ilgili onlara katılırsan (tabi denk gelirse yada varsa sizin tugay-alayda) usta birliğine etkisi olur.
Ben 2003 - 2005 arası orda yaptım askerliği, senin çiftlik dediğin yerde :) Ben pek öyle rahatlığını göremedim, tipi olduğunda 3 arkadaşımın üzerine direk devrilip hakkın rahmetine kavuşmuştu, pek bahsetmekte istemem aslında ordan :(
Konya-Doğanhisar Jandarma'ya düşerseniz haberim olsun..Dingonun Ahırı resmen:)
kadar kısmet artık. büyüttüğüm de yok zaten vatanı görevim nerede olursa olsun en iyi sekılde yapıcagımı ıyı bılıyorum. Hayırlısı artık saga saglim gidip gelmek önemli olan.
Yokmu baska giden? sadece benmı gidiyorum yoksa
hayırlı tezkereler kardeşim ;)
arkadaşım 2gün sonra ordan teskere alcak gelmese yardımcı olurdum
ufff devreye bak :D
hayırlı teskereler hasan ve gidenler.:)
hasan arkadaşm teskere alıp gelmesi senin gitmenden önceo lursa senle görüştürürm sana tüyo verir orada bi bölük var oraya düşmeyin diye sağda solda yazıyordu
ve en son orda bi talihsiz olay yasandı 4 yasında bi cocugu vurmuşlar atış talimi sırasında haberlerde çıkmıstı belki hatırlarsınz geçtiğimiz haftalarda.
Hayırlı Teskereler Jandarma Acemi ßirliği biraz zordur spor dersler vs vs
Düştüğün Alayda ve Bölükde usta olan askerler genelde o ßölüğün nereye dü$eceğini ßilirler.
Usta birliğin her türlü raat geçer acemi ßirliğine göre..
Bende Hatayda Seriyolda AcemiliğimiYapmıştım herkes gitmeden doğuya düşersin demişti
ama ilk 4 ßölük ßatıcıydı ve bende 3 ßölükde Usta ßirliğimide İzmirde dış Posta Olarak yapmı$tım
Cebimde telefonlar sivil olarak :)
İnş sende Raat yere dü$ersin..
Hayırlı teskereler beyler..Allah'a emanet..
hayırlı teskereler...
Hayırlı teskereler, Allaha Emanet ol, Güle Güle Git Güle Güle gel.