-
100kmh2sn Diecast Garaj
-
-
Maşallah :) Güzel bir koleksiyon olmuş
-
çok ii koleksiyon..iyi para gömmüşsün..
evin durumunu bilmıyorum ama böle vitrin gibi komple camlı bir şey yaptırıp onların içinde daha ii sergileyebilirsin diye düşünüyorum.
siyah z06 satarmısın :D
-
hepsi birbirinden güzel maşallah.....
-
Teşekkürler :)
Eve bahsettiğiniz gibi bir vitrin yaptırma durumum maalesef şimdilik yok. Eşim zaten yeterli derecede hoş karşılıyor sınırları zorlamak istemem :D Birde 2 ufak çocuk var, tam meraklı çağları olduğundan cam bir vitrin yaptırsam bu modeller ne kadar o vitrinde kalır bilmiyorum :D
Birde; bu modellerin geliş hikayeleri var ve beni çok yordular, bu sebeple satma düşüncem maalesef yok :)
-
gerçekten çok başarılı bir kolleksiyon olmuş konusu vardı galiba sitede :)
-
baya saglam bi koleksiyon olmus, hepsi birbirinden guzel :)
-
çok başarılı bir koleksiyon tebrikler ;)
tesisatlı minübüse hasta oldum :D
-
hepsi birbirinden güzel ya.yavaştan bu işlere girmek lazım :D
-
Tır ve üzerindekileri çok hoşuma gitti hepsi çok güzel.
-
Lama iyimiş bende başladım bakalım RC'den sonra ne kadar saplanacak bize :D ...
Bu arada güzel koleksiyon.
-
maşallah allah nazardan saklasın güzel kolleksiyon benimde 9 tne amerikanım var
hatta şu an yarım kaldı bende mdf den tamirhane yapıyorum lifti felan olucak işlerden fırsat bulursam devam edicem:)
-
Maşallah..
Benim arkadaşta yapıyor..Onun bu kadar yok tabiki 8 tane falan var..
O kendine garaj yaptı.Kontraplaktan kestirdi yerleri damalı desen kapladı.Kendine evdeki eski aynadan disko topu yapıp astı .Garajın duvarlarına modifiye firmalarının stickerlarını yapıştırdı..Kendine ufaktan raf falan yaptı güzelde oldu :) :)
-
bunların hepsini satıp bi 106 alınır :D az olsun öz olsun
-
-
Diecastla ben de ilgileniyorum.Apayrı bir hastalık..Sizinki de güzel;rc ile iç içe geçmiş..:)
-
Teşekkürler,
İlk hobimiz tabi ki 15 senedir RC Model Hobisi olarak ilk sırada değişmez yerini koruyor. Fakat; masa üstü veya vitrin görseli olarak Diecast 'ler gerçekten çok iyi oluyor.