bu akşam haberlerde gördüm verildimi bilmiyorum ama böyle bir org. yapmışlar ve Ferrari pistte 3 tur kullanma şansı veriyorlar tabi 99tl karşılığında nasıl sizce değer mi?
Printable View
bu akşam haberlerde gördüm verildimi bilmiyorum ama böyle bir org. yapmışlar ve Ferrari pistte 3 tur kullanma şansı veriyorlar tabi 99tl karşılığında nasıl sizce değer mi?
boyle bır konu acıldı hocam 10 sayfa fılan olması lazım :D
sayfalarca konusu olmuştu forumda :D ferrari ne alemde acaba giden oldumu burdan :D
Bnde haberlerde izledm bugun motara bise yapmıslar gücü yere tam vermiyomus yani güvenlik acıısndan yavaslatılmıs
en son 4000 küsür kişi sıra vardı :D 5 dk dan çok yapıyo :D
Ahahahaha o konu patlamadımı hala ya :D
Bu arada 4000 kısıden 100 lıra 400 bın lıra ıyı para :D:D:D
En son 4995 di:D
randevumu aldım ocakda gidirem ben :D
haberlerde de dedi bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız 4500 kişi bkeleyeceksiniz diye
abi gazlatmiyorlar ki hic, direksiyona oturmak bedava zaten sagda solda imkan bulunabiliyor bunun icin, gazlamadiktan sonra 100 lira iyi ki vermemisim bence :)
ayrica senet imzalamislar herkese, kasko masko yok tabi pist icerisinde, anlasilan o
Benim vardı;iptal ettirmiştim..
bi cok arkadas aldı diye biliyorum. dun bende haberlerde izledim organizasyon baslamıs bizimkilere ne zaman sıra gelir bilemiyorum ancak yorumları merak ediyorum...
bi arkımın face'inden alıntı :D winter moda alıyolarmış arabayı
http://i52.tinypic.com/2hqxdw8.jpg
kar modu ne yav m3 olsun sıstemler devre dısı olsun ferrarı olmasada olur:)
Onun 5 dakikada canını alırımda senet bizi bozar :D