ewet bijon deyip geçmemek lazım bu araçlarda ekstra takviyeli ve ekstra sağlam malzeme kullanıldığı halde bu durum olabiliyorsa bence metal yorgunu bijonları değiştirmeyi bi kez düşünmekte fayda var
http://www.youtube.com/watch?v=xu9GzD002rk
Printable View
ewet bijon deyip geçmemek lazım bu araçlarda ekstra takviyeli ve ekstra sağlam malzeme kullanıldığı halde bu durum olabiliyorsa bence metal yorgunu bijonları değiştirmeyi bi kez düşünmekte fayda var
http://www.youtube.com/watch?v=xu9GzD002rk
Yolda hızlıyken cıktıgını düsünsenize
çatır çutur el freni çekiyoruz yollarda bi gün böyle olmayız inşallah :)
Aracımı aldığım ilk gün (27.04.2009) bijonlarımı değiştirmiştim sıfırlarıyla.Videoyu izledikten sonra askerlik bitipte gittiğim ilk gün yine bijonları değiştirme kararı aldım.Sağolun.İyi paylaşımlar...
fırsatım oldukca kontrol ederim riskli bir durum gercekten 16tane somun üstünde yürüyoruz..
Ya burda video da acaba bijonlardan mı olmuş cidden yoksa bijonların bağlantığı saplamalardan da olabilir mi diye tereddüt ettim bir an...
sen şimdi bi ralli arabasının eski bijonlardan dolayımı bu hale geldigini düsünüyosun gercekten?
bizim arkadaş bi müşterininkini sıkmayı unutmuştu allahtan adam yavaşken lastik fırmamış 2 sininde verilmiş sadakası varmış
her jant değiştirdiğimde 1 takım bijon alıyorum saplamalarıda kontrol edip değiştiriyorum gozume hoş gelmeyenleri ;)
Peki bijon olduğu ne ***** porya kırmış olamazmı ?
Pit yada servis ne haltsa... Muhtemelen o noktada bijonlar tam sıkılmamış arkadaşlar... Bu durumda böyle şeylerin olması normaldir. Böyle şeyler ihmal edilebilir, dikkatten kaçabilir.
Eskiyen bijondan böyle birşey olmaz... Abartmayın.
adamlar milyarları harcıyor 2 tane bijonmu esirgicek ya :)
Youtube yorumlari bomba
Made in France :)
citroen piece of crap falan yazmislar :)
Yolda giderken böyle bir olayın sonucu çok korkunç olur düşünmesi bile kötü..
yeni civataların gevşeme riski daha yüksektir.eski küflü bijon ve somunlar daha iyi sıkar ve gevşemez tabiki pasoları düzgünse jant göbek merkezlemeside cok ciddi alınması gereken bir husus türkiyede pek umursamıyor.yapılması gereken yeni takılan jantlarda 50-100 km sonra tekrar kontrol edip sıkmak gerekir.