-
ABB produksiyon katkilari ile
Tesekkurler Boozer (ABB - Bilal) ve pazar arabasinda sponsorlugumuzu yapan ve yoneten Yigit-Y emeginize tesekkurler.
-
Maşallah.Güzel çekimler olmuş.Keşke spoon jantlar takılı olsaymış çekimler yapıldığı zaman..:)
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.Güzel çekimler olmuş.Keşke spoon jantlar takılı olsaymış çekimler yapıldığı zaman..:)
Sorma, jantlar arkadasimdi geri verdim, 3 gun takili kaldi zaten, alicam yakinda guzel bisi, fumeye vti janti cok yakisiyor gibi orjinalleri, belki ondan yada drag styla celik jantlar var bbs'ye benziyor ortasi kirmizi etrafi gri ondan alirim belkide ama spoona uyuz oldum bu son durum yuzunden.
-
Vti jantı da güzel olur aslında bu araca..
-
bu jantlarlada iyi görünüyor ama xenonsuz daha iyi olur
-
Alıntı:
turkerrr Nickli Üyeden Alıntı
bu jantlarlada iyi görünüyor ama xenonsuz daha iyi olur
Hayirdir ya turker, neden xenonsuz :)
-
merceksiz xenon dan hoşlanmıyorum ondan :)
-
Alıntı:
turkerrr Nickli Üyeden Alıntı
merceksiz xenon dan hoşlanmıyorum ondan :)
valla sagol cok merak etmistim neden diye, mercek isi hic aklima gelmemisti.. :)
evet mercekli cok ciddi duruyor hakikaten haklisin :)
-
Aslında oriijinallik açısından krom taban angl far düşünülebilir.Angelları iptal edilip;mercekleri de Valeo ile değiştirilirse çok güzel olur.Ama onunla da JDM görüntüsü kaybolacak aracın;bu turuncu sinyalleri olmayacak..
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Aslında oriijinallik açısından krom taban angl far düşünülebilir.Angelları iptal edilip;mercekleri de Valeo ile değiştirilirse çok güzel olur.Ama onunla da JDM görüntüsü kaybolacak aracın;bu turuncu sinyalleri olmayacak..
siyah zeminli angel (sinyalsiz) eg icin farlar var aslinda ebay mali, bizim bu tr'deki angellerdan degil goruntusude guzel almanlar takiyor genelde
-
bi sedancı olarak gerçekten beğendiğim bir araçtı dahada ön plana çıkmış kocaman maşallah..
-
Alıntı:
fatih(fb) Nickli Üyeden Alıntı
bi sedancı olarak gerçekten beğendiğim bir araçtı dahada ön plana çıkmış kocaman maşallah..
cok tesekkurler fatih sagol :icon_tup:
-
Maşallah çok guzel araba ;) Bilal kardesimede helal olsun. ! Guzel kareler ;)
-
Maşallah esaya gzl görünüyor.:)
-
Alıntı:
notyet Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok guzel araba ;) Bilal kardesimede helal olsun. ! Guzel kareler ;)
Bilal kesinlikle iyi :icon_tup:
-
Maşallah kardeşim aracın çok güzel. Ne yaptın yahu prodüksiyon falan nacizane çekiyoruz elimizden geldiğince :)
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah esaya gzl görünüyor.:)
sagolasin kardesim seninkide harika ates atiyo olum seninki :D
-
maşallah cok guzel cekımler olmus arabanında masallahı var
-
Masallah kanka cok canlı duruyo :D
Ama jant istiyo bence:D