Land Rover freelander sahibiyim.Aracıma iç ve dış detaylı temizlik yaptırmak istiyorum ziebart ve meguairs arasında kararsız kaldım sizce hangisine gitmeliyim?
Printable View
Land Rover freelander sahibiyim.Aracıma iç ve dış detaylı temizlik yaptırmak istiyorum ziebart ve meguairs arasında kararsız kaldım sizce hangisine gitmeliyim?
İşçiligi marka yapmıyor ama
Neden aynı konudan 2 tane açtınız?
yanlışlıkla oldu diğer konu yayınlanmadı zannettim ve ikinciyi açtım ben de
ziebart kesınlıkle tavsıye etmem sokak arasında bı yere gıt ama ziebarta gıtme.
meguiars tercih et yada sonax.
bence ziebart bu işte prof yapılan işçiliklerini gördüm baya başarılı ;)
bursada ziebart var yalova yolunda
ürün kalitesi kadar işçilikte önemli ,o ürünü yeri gelir çok iyi kullanan biride iyi iş çıkartabilir.
bursada mguiarsda var ziebartta sonaxta ama kim nasıl iş çıkartıyor bilemem meg in ürünler daha kalitelidir bencede ziebarttan en nihayetinde forumda çokça kullanan var.
bende merak ediyorum açıkcası bursada saydığım yerlerden en iyisi hangisi acaba?
Bursa biraz uzak olur derim benım için:) istanbul da anadolu yakasında idealtepe meguairs için düşünceleriniz nelerdir?
benım kendı oto yıkama ve kuaförüm var ziebart sonax ve ya ne bılım mahalle arası hiöbiri önemli deil ilaç ve yapan usta önemli
Kullanılan malzeme bakımından kıyaslarsak;
Ziebart'ın cilası çok daha iyi ve uzun ömürlü bence.
Ama çizik gidermede Meguiar's ın ürünleri muhteşem.
Bir kere Ziebartta pasta kullanılmıyor, bu sebepten zaten çizikler kısa vadede tekrar oluşuyor ya da hiç gitmiyor.
Sıfır arabaya boya koruma yapacaksam muhtemelen ziebartı tercih ederdim. Çiziği olan aracı sıfır hale getirmek için Meguiars
Fakat en önemli nokta = işçilik.
Tabi bu kendi görüşüm.
önemli olan ustadır çok örnekleri var meg ürünüde kullansada beceremiyen çok var
önceden banada parlak güzel geliyodu işi öğrenince çoğu arabanın iyi olmadığını görüyorum
en basiti fuarda olsun showroomda olsun araçları bi inceleyin çizikler çok
ziebart hikayenin önde gideni bu kadar basit ..cok iyi diye geçinen bir ziebart mekanından snr hıcbırsekılde o sirketin kapısından içeri bile girmem boya koruma yapıcaksamda alırım m21.her 2 ayda bir atarım olur biter.
Fuarda arabalarin cizik olmasinin nedeni her gelen parmak izi birakiyo araba yikanmadan gunde 50 kez siliniyo hatta fuar acilmadan bi gun once hava yagmurluydu arabalar fuara les gibi gelmisti o camurlariyla standlarda silindiler hangi vernik saglam kalir o sekilde :) o yuzden fuarda ki arabalarin durumuna pek takilmayin :)
Markaya aldanmayın meguiars malzeme kullanarak 125-150TL arası esnaf fiyatı komple iç,dış,motor,tavan,taban,pasta,cila a'dan z'ye yapan arkadaşım var 10 üstünden 9 yapar isterseniz telefonu 0532 253 37 59 Hüseyin.Boşu boşuna 500TL paranızdan olmayın paranız cebinizde kalsın benden tavsiye !!! :D
Ben de oyle bir yere gittim sonucta sadece ic temizlik ve motor temizliginden memnun kaldim, boyadaki cizikler neredeyse hic giderilmemisti, malzeme ucundan ucundan kullaniliyordu, cogu yeri 2 kez yaptirdim biraz tatmin edici kivama gelmesi icin :)
Yazdiginiz yer neresi acaba?