arkdaslar gecen gun seat ibiza gordum arkasına baktıgımda bocangra yazıyordu sanırsam araba baya guzel ve farklı duruyordu bole bır model var mı yoksa arkdas kendısı mı yapmıs bılgı verırmısınz....
Printable View
arkdaslar gecen gun seat ibiza gordum arkasına baktıgımda bocangra yazıyordu sanırsam araba baya guzel ve farklı duruyordu bole bır model var mı yoksa arkdas kendısı mı yapmıs bılgı verırmısınz....
http://www.seat.com.tr/microsite/new...gra/index.html
burdan inceleye bilirsin ;)
İbiza Cupra ila aynı , görsel farklar var arada
1.4 tsi 180 beygir. dsg şansuman. cupra ile aynı motor. sadece görsel farklılıklar var.
Güzel arabadır ,çok kanıma giriyor şu sıralar :)
http://www.covercars.com/cars/cars_l...3168_34660.jpg
arkdaslar sagolun sımdı baktım yaa bır kac gun once gordum ınterntte yoktu gırıp soramadım dedım cupra baktım arkda degıısk seyler yazıyo sasrıdım bu arda arac gercekten cok dıkkat cekıcı duruyor :) insanın kanına gırmıyor degıl
ank da arkadaşım yeni aldı
47,000tl ye
1,4 tsi motor 180 hp 7 ileri dsg şanzıman var alette
ilk izlenimler fazlasıyla olumlu bu hafta test edicem inş.
e-otodergi.com un bu ayki dergisinde testi var orada net bilgiler bulabilirsiniz.
testin sonucuda komik hosuma gitti:D
"cupra ile bocanegra arasinda teknik bir fark yok.Cupra varken Bocanegra nin kara kasina ve kara gozune 1500tl fark vermek bizce gereksiz":)
boca 1500 lirayı hak ediyor bence...
1.500 den fazlasını bile hakediyor :)
içinde emniyet kemerine kadar herşeyi uyumlu çok mukemmel bı araç
ve 1,500 tl den fazlasını hak edıyor cupra ya göre ben adana kavi de
inceleme fırsatını buldum ve sonra araç gıttı satılmış istanbula...
bencede güzel araba, fakat 1.4 olması aracın tek bence dezavantajı
küçük motor az vergi
yüksek güç tam bir genç arabası görünümde
fiyatta 47.500 böyle bir araç için gayet iyi
Yalnız Autocardaki ibiza cupra testinde satın alanların mutlaka ;
SEAT Yarış Frenleri (2.366 TL) de alması lazım şeklindeki yorumunu okuyunca gözümden çok düştü.
Çünkü hothatch araba da zaten frenlerin zaten spor olamsı gerekiyor diye düşünüyorum.O zman fiyat 47.500 + 2.400 = 49.900 e geliyor :(
cupradan cok cok daha guzel bı alet.ama sole bısı var o paraya leon cuopra da alınır.
2.0LT 240 hp olsa kıyametler kopartırdı bu araç
şikiroccoların canını okuyor tabii kide :D
çok iyi bee...
Ulan doğuş satış stratejisi yapıcan diye yiyosun gül gibi bocanegra ile cuprayı manuelini getirmiyosun