hb vtı için yapılan düz egsoz borusunun integra ya uyup uymayacağı arasında farklı bilgiler var bu konuda net bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım ona göre ürün kargo yapılacak boşu boşuna gidip gelmesin ..
Printable View
hb vtı için yapılan düz egsoz borusunun integra ya uyup uymayacağı arasında farklı bilgiler var bu konuda net bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım ona göre ürün kargo yapılacak boşu boşuna gidip gelmesin ..
uyuyor kanka.
bendeki boru civic borusu, bi VTİ'ye göndermişti gökhan abi kargo yanlışlıkla bana gelmişti.bende boru çapı büyük diye almıştım.montajıda cem abilerde yaptık zaten.
he belki kısa gelir. başka bişeyi olmaz.
sağ tarafa gelicek egzosun.zaten öyle olmasıda daha iyi verim alıcaksın;)
ben de uyar biliyorum, eger ilgilenirsen 76 krom ara boru elimde mevcut
kafam karıştı şimdi :icon_wack
ya kanka cem abilerdeydım akşam uymuyor dedı ??
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hazırda boru var su vtec Umut sağolsun
başka uymaz dıyen cıkmassa artık kargo masrafına katlanıp alıp bakıcaz ...
yavrum cem abinin kafası karışmıştır;)
uyuyor.
verceğin kargo parasıda 8-10lira bişey;)
Koçum gokhan035 nicki arkadaşımızın. Eksoz borusu üretimi yapıyor kaynaksız potsuz istediğin gibi kıvırıyor. Elinde kesinlikle integranın kalıbı vardır sana istediğin ölçüde yapar yollar ;)
zaten konuyada gelmiş gökhan abi. sabahtan beri arıyorum nerdesin be abi :D:D
Uyuyor aslında, anlattım tel de konuştuk hallettik :) o kavis o konuştuğumuz uzun zaman önce halloldu abi, hepsi yeni setup la çıkıyo zaten. onda da sorun olmuyo du tabi de, yine de bir adım daha ilerletmiş olduk. 51 de zaten sorun yoktu, 63 ve 76 lıkta ilk çıkan 1-2 sindeydi dereceyle oynadık onlarda halloldu bitti mis gibi.
sonuç oluyor mu olmuyormu herkes bişi dedi :D :D