-
Zd9000 cupra revo stage ııı & demon 335 jb3 map 9 race fuel
-
ARKADAŞLAR olgar arkadasıma dün gece için teşekkür ederim.stage 1 sachs debriyajım ın faydasını gördüm diyebilirim. ayrıca arabamı bu hale getiren powerşhop BAYÇU kardeşime emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
-
Maş. araçlara
Cupra'lar çıldırmış :D
-
Alıntı:
TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR olgar arkadasıma dün gece için teşekkür ederim.stage 1 sachs debriyajım ın faydasını gördüm diyebilirim. ayrıca arabamı bu hale getiren powerşhop BAYÇU kardeşime emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
abi aracına maşallah dyno yaptırdınızmı araca acaba ?
-
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
inşaa halinde kardeşim. onumuzde kı ay Hakan abıyı tv de gorebılırsın.
aracta dyno olucak mı?
yaptım olucak!!!!
:)
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
aracta dyno olucak mı?
yaptım olucak!!!!
:hehe::hehe:
-
Maşallah Hakan abi, keramet karaköyden aldıgmız gemı halatında:) 1600kg dayanklıymış:)
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
aracta dyno olucak mı?
yaptım olucak!!!!
hayırlısı o zaman :)
-
şöyle yapalım Hafta SONU yeniden deneyelim :) bizde gelelim civcivimizle :) 335 i geçiyorsa evet bizde gelmeliyiz AHMETT HAYABUsaları getir:)
-
Alıntı:
yigit-y Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardeşim dynosunu ölçtürsem ne olacak.yine inanılmıcak ,ne yapsam ,kimi geçsem,dynoda kaçhp çıksam yok olmuyor,burada olmaz herhalde bunu anladım.
-
Alıntı:
TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardeşim dynosunu ölçtürsem ne olacak.yine inanılmıcak ,ne yapsam ,kimi geçsem,dynoda kaçhp çıksam yok olmuyor,burada olmaz herhalde bunu anladım.
şöle yapalım buyur gel dbox ı bağlayalım git ölç gel DBn koyalım kantara çık sana net beygirine çok yakın bir Beygir söyleyeyim
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
şöle yapalım buyur gel dbox ı bağlayalım git ölç gel DBn koyalım kantara çık sana net beygirine çok yakın bir Beygir söyleyeyim
ölçüm yaparken sen binmiyorsun dimi :D 100-200 üm 42 dk çıksın istemem :D
-
Alıntı:
Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı
ölçüm yaparken sen binmiyorsun dimi :D 100-200 üm 42 dk çıksın istemem :D
ben bilal le beraber 5.88 çıkardım :) sen tekdene kanka sıkınytı yok :)
-
hey kimse yokmu ya yazıyordunuz demin ölçüyormuyuz DBN ?
-
domates bıber patlıcan ben herzaman musaıtım kanka eskı yenı haydar emrınıze amade.
-
-
Iki aracada maşşallah....
-