-
buda bizim ufaklık(07' impreza)
-
Maşallah çok güzel subiniz yalnız ön kaputta gövde renginde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum
-
Maşallah güzel araç japon harflerini sökersen daha güzel olur bence..Kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Bu arada imza boyutun cok büyük kurallara göre düzenlersen daha iyi olur...
-
Alıntı:
oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel subiniz yalnız ön kaputta gövde renginde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum
eyvallah sağolasın =) kaputtakini sökebilirim bu yakınlarda onun ömrü tükendi ama yenisini kaplatmayı düşünüyorum 3m olarak =)
-
kazasız belasız kullanın guzel arac stı staylaa:)
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araç japon harflerini sökersen daha güzel olur bence..Kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Bu arada imza boyutun cok büyük kurallara göre düzenlersen daha iyi olur...
sağolasın =)bu arada imzayı düzenledim.
-
Alıntı:
Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız kullanın guzel arac stı staylaa:)
sti'da gelir bir kaç sene içinde =)
-
zevk meselesi ama şu neonlardan kurtulman lazım bence onur ;) maşallah kazasız belasız
-
Alıntı:
çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı
zevk meselesi ama şu neonlardan kurtulman lazım bence onur ;) maşallah kazasız belasız
kurtulcam kurtulcam yakındır çağlar :cool:
-
altta yanan mavi ışıklar ile japon harflerini sökersen daha güzel duracaktır kazasız belasız günlerde kullanın
-
kazasız belasız maşallah...
-
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
-
maşallah kazasız belasız :)
-
Kazasız belasız çok şık:) bencede kaput bu şekilde on olmuş, 3m yapınca daha da güzel olur diye düşünüyorum :icon_tup:
-
maşallah
neonlardan kurtulursa daha da hoş olur kaput için arkadaşa katlıyorum gövde rengi olmalı.
-
apaçiiiiiiiiii :D o neonları sökmediğin sürece apaçisin olum demedi deme ibrahim :D yaylarla daha güzel olcak yavru maşallah subimize :) neonları sök yoksa ben kırıcam :D
-
güzel görünüyor kazasız belasız kullanın..
-
arkadaşlar herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim..hepimize allah kaza bela ceza vermesin..
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
apaçiiiiiiiiii :D o neonları sökmediğin sürece apaçisin olum demedi deme ibrahim :D yaylarla daha güzel olcak yavru maşallah subimize :) neonları sök yoksa ben kırıcam :D
olum şu arabayı aldığımdan beri aynı şeyi söylüyosun sırf senin çenenden kurtulmak için sökücem neonları :D yavru şaka bi yana elime para geçsinde hem yaylancam hemde bir el atıcam neonlara felan =) muayeneden sonrada ver elini 3m ve headers :D
-