-
mor beyaz type r ın pert resımlerı
-
sımdı duzelttım sanırım olmustur..
-
-
hiç bişey yok ki bu arabada.
-
Bunu perte çıkaranın aklına,alt taraftan hasar çok herhal
-
ben mıllete laf anlatamıyorum dun geceen ber önden buyuk agır kazası varmıs sasesı bozukmus denılmedık sey kalmadı aracla ılgılı en son care resım yayınlamakdı artık araba zaten bılerek perte ayrılmıs alttan sadece karterıo kırıktı baska bıseyı yoktu motorunda zaten resımde de gozukuyor..her sey gayet acık
-
neresi pert bunun :icon_wack :icon_wack
-
arabada okadarda bişi gozukmuyr alt takım sanırım hasarlı zaten sıtede hemen ehrkes *** atma yolunda anlamıyrum ayıptır yahu
-
araba kazadan pert değil yanlış ellerde kullanım sonucu pert olmuş ;).. rengi vs hiç diri durmuyor... motorunu alıp swap yapacaksın bu kadar...
-
guzel bir elden gecir rengi duzelt satılır her turlu ..
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Bunu perte çıkaranın aklına,alt taraftan hasar çok herhal
yok abı motor zaten calısıyordu geldıgınde ne hıc bı sıkıntısı yoktu karter kırıktı dıyorum ya kasıtlı perte cıkartmıslar
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
araba kazadan pert değil yanlış ellerde kullanım sonucu pert olmuş ;).. rengi vs hiç diri durmuyor... motorunu alıp swap yapacaksın bu kadar...
Alıntı:
seko Nickli Üyeden Alıntı
guzel bir elden gecir rengi duzelt satılır her turlu ..
aynen sekonun dediği gibi
güzel toplanıp güzelde bir boyandımı ederinden fazlayada gider bu işler böyle
samsunda ki hdf de aylarca satılmadı ama elden geçti istanbula geldi hemen satıldı
-
üzücü böyle az olan arabaları böyle ufak şeylerle pert yazdırmak.
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
bu resımler 4 sene oncesıne aıt
-
bu arabayı kırmızıya yada beyaza boyayın 10 numara olur :)
-
Buna benzer bi kaza yapmıştım üstten araba normaldi ama alt taraftan travers kule salıncak karter hasar almıştı. Görüntüde herşey normal ama alan arkadaş rot balanscıda kontrol ettirirse iki taraf içinde iyi olur..
-
araba eger daha önce kaza yapmadıysa ve bu kazadan dolayı pert olduysa yazık valla. geçmiş olsun...
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
aynen sekonun dediği gibi
güzel toplanıp güzelde bir boyandımı ederinden fazlayada gider bu işler böyle
samsunda ki hdf de aylarca satılmadı ama elden geçti istanbula geldi hemen satıldı
ist a ilk geldiginde alet yuruyemiyordu bile sonradan ne hale geldi bakınca oluyor..
-
yiğit konyaya bilet aldı gidiyo yarın :D