susmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Printable View
susmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkez 5tlye hazırladı kendini daha zaman var:rolleyes:
sıkıntı yok hala alabiliyorum :D:D
Temel fıkrası gibi,
benzine zam geldi demişler, benim için farketmez ben hep 5 liralık alıyorum demiş.
Aynen böyle kayışı koparmış bi düşünceyle bakmak lazım artık bu olaya yoksa işin içinden çıkamıycaz.
benim düşüncem yılbaşında indirim yapacaklar onun hazırlığı ....
3.75 TL düzeltme yapacaklar bence...
biz toplum olarak alışmışız sorun yok folloş olduk....
konusunca ne oluyor ?
güncel pompa fiyatlarında daha gözükmüyor.Eminmiyiz ? Hoş olmamak eldede değil gibi :)
valla az once gelırken gordum. ucyoldan bucaya dogru gelırken ki totalde 97oktanmı bılmıyorum ama listedeki en kabarık fiyat 3.84 mu neydi.
ana dedim buranın zamdan haberi yok heralde.
ben de bugün depo fulledim 3,84 den .
mustehaktir
normaldir
gayet dogru birr karar
bence ucuz olmasin sanki ucuz olsa kac kurus ucuz olacakki
nevar yani 10 kurus alti ustu nelere harcamiyoruz ki
varsayalim 10 lira bahsis verdin istasyonda pompaciya
neyine yakiniyoruz hakkimiz mi var solenmeye ?
kim hatirliyor sandigin basina giderken ?
millet 1 torba komurun 1 camasir makinasinin pesinde kimin biyerinde benzin zammi
azinlik benzin pahali desin nolucakki onlar cok kazaniyo zenginler onlar versin banane zamandan .
Turkiye kardesim burasi burda ben dogdum zam ile kardesim dogdu zam ile rahmetli dedem ve babam dogdu zam ile bre zindik sen sanirmisin senin cocugun dogacak indirimle ....
Allah(c.c) belalarını versin diyicem ama bela geri dönüp bize zam olarak yansıyo ! onun için allah bildiği gibi yapsın bunları diyicem,bi kulağımızın arkası kaldı !!
yaa bu iş sandıkla, baştaki ... larla veya bişile değişmiyo ki :S ben bunu anlamıyorum..
Türkiye ne zaman indirim gördü ???? kim gelse indirim yapacak ? inanıyor musunuz ??? Hakkaten dicek bişi bulamıyorm :S aklıma çözüm yolu flan da gelmiyo ....
yılbasında ıyı bır zam daha gelecekmiş.....
http://www.youtube.com/watch?v=yvePBbzrvQ4
teeh teeeeh