pert kaydı hakkında (önemli)
Arkadaşlar geçtiğimiz çarşamba bi c2 vtr satın aldım.Sahibinin beyanına güvenerek ufak tefek hasar harici pert kaydı olmadığına güvendik ve araştırma gereği duymadık ama dün kasko yaptırmak için araştırmaya girdiğimizde aracın pert kaydı olduğu , kasko yapılamayacağı cevabını aldım.Biraz araştırdığımızda bu sahibinden bikaç araç önceki sahibinde yapılan kayıtlar olduğunu öğrendik.
Şükür olsun helal süt emmiş bi amcaya rast geldikte hemen teslim ettik aracı , satışı tekrar üzerine verip paramızı geri aldık.
Şimdi tramerden plaka sordurma olayını öğrendim. (boşluksuz bi şekilde plakayı yazıp 5664 e gönderiyoruz , tüm operatörler) ,,kendi araçlarımın bazılarında sağlama yaptım doğru çıkıyor , ama bu siteye ne kadar güvenebililirim??plaka üzerinde pert kaydı yazmayan araç resmiyette kesinlikle temizmidir???(araç temizliğinden , boyasızlığından , değişensizliğinden falan bahsetmiyorum , açıkçası aşırı da ilgilenmiyorum , pert kaydı olmasın , kasko yapılamayan bi statüde olmasın , yürüyeni sağlam , şasisi vss yerli yerinde olsun yeter.)