Printable View
bu senmisin cem
Az kaldı yanından 200 le yan geçicem uzman :D
Takla gecesi :)
Tek araçlık viraja 3 kişi daldık. Daha doğrusu biçtiler beni :)
ahu bende almak istyorum bu xbox dan
yeni cıkan sliminden mi alayım
varı bildiginiz uyguna veren yer kırılmış şekilde satan
yoksa magazdan mı alayım
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6878461/detay?
buna güvenişlirmi
Slim düşünüyorum bende
4gb 250 gb arasında kaldım :)
Drag festin sonnu komik olmuş :)
bu arada baya eğnelceli geçmiş :D
pistte yarışırken, aynı araçları aldığınızda ne gibi ayarlar yapıyosunuz.
Oyunda belirli sınıflar var. A,B,C, .... R1,R2 gibi . Standar araç A sınıfı ise biz yarış haftası bir limit belirliyoruz. Örneğin A sınıfı bir araç belirleniyor ve B sınıfının sonuna kadar istediğiniz gibi modlayıp ayar çekebilirsiniz diyoruz. İsteyen o hafta içinde kendi ayarını yapıyor ya da forza da bulunan storefround bölümünden başkalarının yaptığı ayarları satın alabiliyorsun. Araçlar aynı oluyor ama herkesin ayarları farklı oluyor.
kulaklıkla falan online oynarken konuşup küfürleşmek daha keyiflidir heralde :) haha biz lfs oynarken skypeden mikrofon spec yapıyorduk acaip zevkli oluyordu, ama eklemeden yapamıcam, sırf bu oyun için xbox alınır
Cem ve Onurcan yüzünden Xbox alıcam ... bazen şüpeleniyorum bunlar Microsoft'un adamları mı ?? Cihaz ın reklamı olsun diye böle videoları koyup bizim ağzımızın suyunu aktırıyorlar :D
Video 10 numara
aahah bu ne la kısmına koptum
uzman tam kendine yakışanı seçmiş siyah e46pist çıkışı reina gidicek:D
hauhuah :D daha ne videolar gelecek ben agir kasiyorum bu siralar :D fujimi kaido japon daglarinda teror estiriyorum cem artik orada oynamiyor hahaha.
Her hafta videolari buyuk ihtimal upload ederiz elimde super save ler var :D Xbox almaya devam arkadaslar, ne kadar cok online kisi olursa o kadar egleniriz.. ah gt5 ciler forza ci olsaydi...
mhuahuauha taklaci guvercin ya :D