-
38 VT 761 1.4 IS HB Kırmızı yeni jantlarıyla:D
-
maşallah güzel görünüyor..
-
güzel araç maşallah ama bence ön panjuru araç rengi yapın bagajıda orjin rengine döndürün daha iyi olur....far karartmada olursa güzel durur :) çok şey söyledim galiba :D
-
-
hocam masallah oncelıkle bence marsbıyelı arac rengı ve eklerı arac rengı yap stıckerları sok ve aracı bıraz daha bas yoksa gostermıyr aracı talas yolumu burası:)
-
-
Alıntı:
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç maşallah ama bence ön panjuru araç rengi yapın bagajıda orjin rengine döndürün daha iyi olur....far karartmada olursa güzel durur :) çok şey söyledim galiba :D
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
hocam masallah oncelıkle bence marsbıyelı arac rengı ve eklerı arac rengı yap stıckerları sok ve aracı bıraz daha bas yoksa gostermıyr aracı talas yolumu burası:)
Aynen arkadaşalr ekler orjinal renge dönecek farlar karartılacak arka vinilide sökcem en kısa zmanda tavanla kabuttada vardı söktüm onları aracım 99 ama 98 stobu koymuslar alırken bide 99 stobu hepsi yavastan olcak işte inş.
evet orası yukarı talas.
-
-
Arkadaş tamam bu civiclerin fiyatları biraz fazla ama çok tatlılar! Kazasız belasız sürüşler dilerim, aracın maşallahı var;)
-
güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler
-
Maşallah güzel bir aracın var..
-
Çok güzel bence, maşallah :)
-
cok şık olmus maşallahı var gercekten hayalim carbonlu kırmızı makyajlı is :)
-
-
maşallah bi bizim olmadı ya :D
-
hoş olmuş maşallah kazasız belasız
-
Tşkler arkadaşlar inş. bikaç ufak değişikle çok daha güzel olcak.
-
-
Maşallah
Allah kaza bela vermesin..