-
Japanese beauty.FD civic.
-
Angel,tavan,kaput ve tampondaki siyah kaplama sökülürse daha güzel olur bence Maşallah kazasız belasız.
-
kaputtaki siyah kaplama ve arka kapıdaki dohc yazısı haric güzel duruyor ;)
-
Alıntı:
Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı
Angel,tavan,kaput ve tampondaki siyah kaplama sökülürse daha güzel olur bence Maşallah kazasız belasız.
orjinal farlara dönme niyetim var, folyolar şimdilik kalcak belki kaputtakine el atabilirim, teşekkürler.
-
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
kaputtaki siyah kaplama ve arka kapıdaki dohc yazısı haric güzel duruyor ;)
kapıdaki yazı sohc ;) teşekkürler.
-
far bencede bütünlüğü bozuyor.. şık araç maşallah kazasız belasız..
-
arka ya neden 5 lik yay atmadın biraz yüksek duruyor ama harika bi aracın var maşallah...
-
Maşşallah kaputtaki kaplamayı söküp kırmızı logolu panjur takıp orjinal farları karartırsanız çok güzel olur Kazasız Belasız :)
-
abi maşallah aracın çok güzel yalnız bi ara şu kaputtaki folyoyu sökelim bence daha iyi durucaktır bide plakaların boş duruyor plakalıkla daha güzel durur :)
-
güzel araç maş. nazar değmesin bende arkdşlara katılıyorum angelları sökmelisin orjnalleri karartmlısn :) ayrıca tavandaki folyo durmalı ancak kaputtaki tampona uzanan folyoyu sökmelisin, dohc yazısı da farklı olmuş güzel bence ;)
birde unutmadan güzel bi egzos yada egsoz çıkışı daha hoş olabilir.
bu ksa civiclerde hiç laguna splitter tarzı lip görmedim bence denenmeli güzel sonuçlar doğurablir ;)
-
orijinal farlara dönüp siyaha boyansa parklar turuncu boyanıp bağlansa çok daha güzel duruyor .. ayrıca şiddetle folyoları sökmenizi öneririm , şahsi görüşüm.. biraz daha da bastınız mı çok sade ve şık olur
-
siyah folyoları söküp düz app yaptırırsanız daha iyi durabilir kazasız belasız günlerde kullanın
-
Alıntı:
Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı
far bencede bütünlüğü bozuyor.. şık araç maşallah kazasız belasız..
yaza doğru orijinal farların yanları amerikan sinyale dönüstürüp takmayı planlıyorum, teşekkürler.
-
Alıntı:
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı
arka ya neden 5 lik yay atmadın biraz yüksek duruyor ama harika bi aracın var maşallah...
araçta 3,5 luk yay vardı hali hazırda, önler havadaydı ,sadece önler için başka bir yay aldım, sadece önler basık olsun istedim.teşekkürler.
-
Alıntı:
ysn zkn Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç maş. nazar değmesin bende arkdşlara katılıyorum angelları sökmelisin orjnalleri karartmlısn :) ayrıca tavandaki folyo durmalı ancak kaputtaki tampona uzanan folyoyu sökmelisin, dohc yazısı da farklı olmuş güzel bence ;)
birde unutmadan güzel bi egzos yada egsoz çıkışı daha hoş olabilir.
bu ksa civiclerde hiç laguna splitter tarzı lip görmedim bence denenmeli güzel sonuçlar doğurablir ;)
sitede lip satan birisi var ama uygulanmış bir foto henüz göremedim, öne lipe bende sıcak bakıyorum.
-
maşallah kazasız belasız güzel aracın:)bencede ön lip güzel olur.
-
Alıntı:
devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı
siyah folyoları söküp düz app yaptırırsanız daha iyi durabilir kazasız belasız günlerde kullanın
plakalık alıp, plakayı alt havalandırmanın en soluna takma gibi bir planım var,teşekkürler.
-
Alıntı:
arfy Nickli Üyeden Alıntı
orijinal farlara dönüp siyaha boyansa parklar turuncu boyanıp bağlansa çok daha güzel duruyor .. ayrıca şiddetle folyoları sökmenizi öneririm , şahsi görüşüm.. biraz daha da bastınız mı çok sade ve şık olur
daha basamam yol yok ki lanet olsun.geçen bir çukura düştüm feci ses geldi, araba pert oldu sandım, solugu rot balansçıda aldım, şükür bir şey çıkmadı.istanbulda durum böyle.
-
Alıntı:
uerbas Nickli Üyeden Alıntı
abi maşallah aracın çok güzel yalnız bi ara şu kaputtaki folyoyu sökelim bence daha iyi durucaktır bide plakaların boş duruyor plakalıkla daha güzel durur :)
çok haklısın, acil plakalık :)