İstanbul maltepe semti civarında tanıdığımın aracı için cam filmi çektirmek istiyoruz ama düzgün bir yer ve işçiliği kaliteli olan bir yer varmı cevaplar için şimdiden teşekkürler
Printable View
İstanbul maltepe semti civarında tanıdığımın aracı için cam filmi çektirmek istiyoruz ama düzgün bir yer ve işçiliği kaliteli olan bir yer varmı cevaplar için şimdiden teşekkürler
avrupaya geç aksarayda 40 lira :D işçilikte güzel valla :)
aksarayda olana yaptırmayında nerde yaparsanız yapın herhafta film kalktı diye değiştrmeye gidersiniz
kaç tane arkadaşım yaptırdı hiç kalkmadı valla....bi size denk gelmiş demekki ?!?
maltepedeki caminin yanındaki sokaktan gir ilk sag ilk sol 4. dukkan...garaj mıstık
Mustafa Ankara dururken neden ıstanbulda yaptıryorsun
gel Çölgeçende yaptırırız.
bostanci sanayide Hak Cam, vw tech'in bi alt sokagi
solar master filmler kullaniliyor
3 aracima cam filmi cektirdim hatasiz oldu, sorunsuz kullaniyorum.
Bende Kartal tarafında oturuyorum ama 3 araçtır herzaman Üsküdar Llumar Ahmet abiden şaşmam.
üsküdarda tolga tuning var bugün 2tane sıfır araca yaptılar cidden çok güzel işçilikleri...
LLumar Ahmet üstüne tanımam bende en kaliteli film onda heralde dışardan araç içi gözükmüyo ama içerdende film yokmuş gibi süper işçiliği var
ümraniyede bnm bi arkadas yapıoo yıkama kendısı ama dısardan adam gelip yapıyor işçiliği güzel...
cevaplar için teşekkürler arkadaşımı bilgilendircem
konu açılmışken mustafa abinin konudan sorum bende :D ankara için önerisi olan?