-
Dubaideki dönen gökdelen&Türkmenistandaki dans eden havuz
-
gökdelene bak yaa mühendislik harikası bu olsa gerek süper bişey.
-
çok iyi düşünülmüş hayran kaldım. :eek:
-
iyi hoşda insanın başı döner yahu :D
-
Bi de bu var.Dünyanın en yüksek gökdeleninden bile 4 kat yüksekte 1600 metre yukarda
Grand Canyon Skywalk - Walk The Sky - Home
-
Harcanacak parayi dusundum de,aklim yerinden oynadi.O parayla en az 5 tane Burj al arab yapilir.Dusunce cok guzel,ama maddi olarak ziyan bence.Dubai maddi olarak bittigi icin tekrar turistik olarak dikkat cekmeye calisiyor.
-
daire fiyatı 3milyon ile 30 milyon arası fiyatları değişiyormuş.
-
para tuzağı bunun yerine daha adam akıllı işlere para harcasınlar.
-
Alıntı:
aqustic Nickli Üyeden Alıntı
yok arkadaş izlerken kendimi geri geri çekiyorum yaa duramam ben orda :D
-
-
dönen otel bana her ne kadar ımkansız gıbı gelsede onuda yaparlar en yakında bız hala 5 sıddetınde yerlı bır olan evlerde oturmaya devam :)
-
Discovery'de izlemiştim bu gökdeleni yapımına başlamışlardı bile,her bir katı tek tek ortadaki silindire geçiriyorlar ve yükseltiyorlar.
-
çok fena yaaa imkan meselesi
-
Ne la bu ? Dansöz gibi kıvırıyo... Ben oturmam böyle oynak yerde :D:D
-
Alıntı:
Bu iyiymiş ama :icon_tup:
-
bizde de atakule vardı aklımda yanlış kalmadıysa 24 saatte bir tur atıyordu ama bozuk sanırım şu an ,dönüyor mu hala ankaralı arkadaşlar bilir:)
-
Videoyu izlerken bile başım döndü :) Dönüş çok yavaş olur dışardan birşey anlaşılmaz ama içinde yaşamak da zevkli olur tabi :)
-
dönüş hızı ayarlanabiliyormuş top speed e bağlıcaksın bunu :D folloş olur insan.ama evinde oturduğun yerden güneşin hem doğuşunu hem batışını izlemek te fena olur be.
-
Alıntı:
intihar etmek için fena bi yer :D :D