Bu sefer farkl bir video izlemenizi istedik :)
Buyrun :
Untitled on Vimeo
Printable View
Bu sefer farkl bir video izlemenizi istedik :)
Buyrun :
Untitled on Vimeo
Çok güzel olmuş video tebrikler:icon_tup: araçlar pek bi yaramasssslık yapmışlarrr:slomo:
video çok güzel olmuş tebrikler yalnız müziği beğenmedim ..
Dost acı söyler kanka çok eğlenmişsiniz maşallah da videonun netliği iyi gelmedi bana ayrıca o müzik nedir kanka öyle :)
Az önce sen paylaşmadan önce facede izledim mustafa abi..Çok güzel olmuş.Yanlız 2 araç aynı açıyla yanlıyor birisi duman atıyor öbüründe hiç birşey yok :)
cok guzel olmus yukarıdan cekım
videoya tıklayınca TRTUNİNG yazısı hariç birşey göremiyorum :) Bende mi bir sorun war?
yerinde canlı izleme fırsatı bulmuştum, gercekten cok basarılı arkadaşlar,insanın çıkıp drift yapası geliyo :) :) cekimlerde cok başarılı,zannedersem kamera talıhsız bır an yasadı ve cakıldı ılerleyen dakıkalarda:)
çok güzel olmuş ellerinize sağlık. e36 duman duman :D
müzikle tempo çok uyumlu olmuş... çok çok güzel ... özveriyle yapılan iş kendini belli ediyor :)
en güzel sahnede mertin arabanın üzerinde gidişi :)
Video güzel ama şu x10 hizli oynatma efekti olmasa daha iyi olurmuş.
Ellerinize Sağlık Güzel Olmuş..
emek var belli ugrasılmıs ellerınız dert gormesın ama bu emege bu goruntu kalıtesi olmamıs bence.
Güzel olmuş ama tepeden sürekli çekim sonralara doğru baş döndürüyor :)
guano apes iyidir ya :D
Kurgu biraz amatör olmuş farkındayım , ama bir sonraki çekim daha iyi kemara ile ve daha uzun süre yapılacak.Daha fazla görüntü olacak elimizde.
Bunun için bile teşekkürü hakediyor arkadaşlarımız. :)
fly cam harika olmus,sonunda drifti daha boyutlu ve guzel acilarla gostermis.muzik konusuna katiliyorum bencede kotu yakismamis ama cekimler cok guzel,biraz daha gelistirilirse formula drift e rakip olur:D
Mustafa abi bide youtube dan upload etseniz izleyemiyoruz yurt interneti ***** :(