-
Benim evladım Mirafiori 2.0 TC Turbom...
-
maşallah kazasız belasız kullanın
-
maşallah. motor özelliklerini de yazarsanız merak ettim açıkcası. bu arada biraz fazla fiber olmuş.
-
Alıntı:
joker Nickli Üyeden Alıntı
amin cümlemize inşallah sağolun
-
Alıntı:
peace1747 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah. motor özelliklerini de yazarsanız merak ettim açıkcası. bu arada biraz fazla fiber olmuş.
fazla şişirmek zorunda kaldık jantlardan dolayı motor özelliklerini projelerimde yayımlıjam
-
maşallah Allah nazarlardan saklasın aracın çok güzel ancak keşke tamponları daha sade yapsaydın kazasız belasız kullan
-
Allah nazarlardan saklasın
Kazasız belasız kardeşim
-
Alıntı:
devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah Allah nazarlardan saklasın aracın çok güzel ancak keşke tamponları daha sade yapsaydın kazasız belasız kullan
bende öyle istiyordum lakin o dodiklere mecbur bu şekil bi tampon kullanmak zorunda kaldık ön tampon mecburi zaten intercooler war
-
Alıntı:
mirafiori33 Nickli Üyeden Alıntı
Allah nazarlardan saklasın
Kazasız belasız kardeşim
sağol abii allah miocuları ve dier kullarını korusunnn:)
-
Kardeşim arabasını topladığı yıllarda fiber işi çok modaydı şimdi bozmakta olmaz yapılmış arabayı tabi :D
-
Motorun Derinlerinde Neler var merak ettim doğrusu Proje kısmına yazda bi göz atalım ,
Araç çok güzel ve diri duruor ,
Allah nazarlardan korusun , kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle ,
Maşallah
-
maşallah kardeşim.
cigiye bak ahahah her arabanın önüne yatma huyu var :D
-
Alıntı:
Efvtec Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim arabasını topladığı yıllarda fiber işi çok modaydı şimdi bozmakta olmaz yapılmış arabayı tabi :D
aynen bro ozamnlar modaydı bea :D
-
Alıntı:
SpeciaL JDM Nickli Üyeden Alıntı
Motorun Derinlerinde Neler var merak ettim doğrusu Proje kısmına yazda bi göz atalım ,
Araç çok güzel ve diri duruor ,
Allah nazarlardan korusun , kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle ,
Maşallah
motorun derinlerinde sağlam bi horultu sesi ve turbo basıncının çığlığı war en kısa zamanda projeler kısmına ekliycem.teşekkürler çok sağolll
-
Alıntı:
DeNNis Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim.
cigiye bak ahahah her arabanın önüne yatma huyu var :D
aynen kanka dergi çekimindeydik o an :D
-
Maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler
-
Alıntı:
tılsım Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler
çok teşekkürler sağolun
-
maşşallah çok değerli bi araba keşke jantlarla body kit olmasaydı ama zevkler ve renkler her zaman farklıdır...
-