-
Laguna cekımım canon 450d denemem :D
-
-
Elinize sağlık bendede aynı makine var bu arada nürburgring stıckerını nereden aldınız bende istyiyorum :D
-
maşşallah aracınız çok iyi :) plakada cabası :D
-
Alıntı:
ST-max Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık bendede aynı makine var bu arada nürburgring stıckerını nereden aldınız bende istyiyorum :D
yurtdısından getırdım stıckerı :D tesekkurler :D
-
gördüğüm en güzel laguna ;)
-
Tripod kullanıyormusunuz?
M modundan anlıyorsanız nasıl kullancağımı öğretebilirmisiniz? :D
Yani okudum bazı yerleri ama yinede tam olarak şey edemedim?
-
m modundan ziyade diyafram öncelikli(Av) kullanırsanız daha ii olur(yeni başlayanlar için canon :) )
bu arada çekimler güzel ama ışık çok yumuşak gün batarken yada gece tripotla çekerseniz sonuç daha ii olur gibi
-
-
eline sağlık güzel kareler
-
Eline sağlık.
Maşaallah araçta çok güzel. Gt değil heralde dimi? Koltuklar falan alcantara ama ön taraf normal gibi çıkaramadım tam:)
-
Farklı bir jant seçeneğiyle iddialı durur gibime geliyor : )
-
Alıntı:
ST-max Nickli Üyeden Alıntı
Tripod kullanıyormusunuz?
M modundan anlıyorsanız nasıl kullancağımı öğretebilirmisiniz? :D
Yani okudum bazı yerleri ama yinede tam olarak şey edemedim?
bu resımlerde yok trıpod .. m modundada ole cok bılen bırı dıılım :D
-
Alıntı:
nickelback Nickli Üyeden Alıntı
m modundan ziyade diyafram öncelikli(Av) kullanırsanız daha ii olur(yeni başlayanlar için canon :) )
bu arada çekimler güzel ama ışık çok yumuşak gün batarken yada gece tripotla çekerseniz sonuç daha ii olur gibi
o anda makıne elıme gecınce resım cekcemdıe bırsey yoktu :D
-
Alıntı:
Selman Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık.
Maşaallah araçta çok güzel. Gt değil heralde dimi? Koltuklar falan alcantara ama ön taraf normal gibi çıkaramadım tam:)
saolun tesekurler GT model adıyla 2010 lar geldı benım kı 2009 ama turkıyedekı gt den tek farkı var ön tampon ve karartmalı stop ıle on far ıcı karartması bende farı tamamladım :D tamponu beyenmıorum gtlerdekı sadece hava gırıslerını yapcam stop karartmasınıda sevmıyorum ama farklı bı karartma yapıcam ısallah yakında
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Farklı bir jant seçeneğiyle iddialı durur gibime geliyor : )
Arastırmadayım 19 ınc modellerı arıorum ama bıjon olculerınden dolayı pek secenek yok bıde beyenemıyorum bı kac ayar degıscem aklıma uygun bırsey buldugum anda beyendıklerımde 10 bın 15 bın dolarlık jantlar oluyor :D olmuyor oyuzdende :D
-
Alıntı:
muratcantona Nickli Üyeden Alıntı
saolun tesekurler GT model adıyla 2010 lar geldı benım kı 2009 ama turkıyedekı gt den tek farkı var ön tampon ve karartmalı stop ıle on far ıcı karartması bende farı tamamladım :D tamponu beyenmıorum gtlerdekı sadece hava gırıslerını yapcam stop karartmasınıda sevmıyorum ama farklı bı karartma yapıcam ısallah yakında
evet gt'lerin ön tamponu güzel değil stopları güzel ama:) neyse maşallah güzel aracın var.
-
Maşallah lagunaya güzel çekimler..
-
Yalnız egsoz tecavüz olmuş. :D maşallah...
-
Elinize saglik cekimler gayet basarili :)