tamamen stok 240hp leon cupra ile pt52,yüksek sıkıştırma piston,çip,kısa,üst kapak port polish,hafif volanlı 800kg 106 1 ve 2 viteste bassa 190 a kadar ne olur beyler?
Printable View
tamamen stok 240hp leon cupra ile pt52,yüksek sıkıştırma piston,çip,kısa,üst kapak port polish,hafif volanlı 800kg 106 1 ve 2 viteste bassa 190 a kadar ne olur beyler?
Öncelikle hoşgeldin...
190 a kdr noolur bilmem ama 190 dan sonra ağar tahrikten kaynaklı tecavüz olur :D
hoş geldin
hoşbulduk...üyelerimiz yerinde kendimi tanıttım zaten :)
hoşgeldin önce arkadaşım....800 kg 106 cidden iyi gider 1300kg civarı cupra yanında...bence 106 her türlü önde 180-190 a kadar....
Leon için 1de sıkmak zaten intihardır bence.2de bile sıkmamalı bence Leon.Cupra eğer 1den sıkmaya başlarsa söz konusu 106 190km/h hıza kadar Cupra'yı üzebilir/şaşırtabilir.2. vites için deneyip görmeli diyorum.3. vitesten başlasa ok 106ya saygım var her türlü gideri var ama o kadarda değil bence:D
valla bu speclerde burda AC 106 var o dediğin hızlara kadar önde veya yanında oluyo ama sonuçta sizin dediğiniz gti nasıl acaba??
hangi 106 bu dediğiniz...
bu saydığınız spec lerde bırak cuprayı bir çok arabanın canını yakar gti 1 ve 2 viteste
dragda zaten perişan eder gti:) roll de 200 lere kadar gene önde olur
5 e atana kadar yan yana veya gti onde olur sonrasinda dogal olarak cupra kaybolur.. :)
cupra 106 yı yakalayana kadar ..yol biter zaten..
:) yanlısın var boyle bır setupta kprolu hatta abartıyım egzantrıklı bır typerında onunde olur 106 hakkını veren ısı bılen bırı kullanıcak 106 saxo kalkısta yabana atılıcak arabalar degıl dıkkat et kalkıs denılıyo kı araba 800 kg sofor dahil 880 kg tecavuz eder :)
106'yı merak ettim..Gırtlakmış :)