Ses olarak fm3 daha iyi sanki.
Printable View
Ses olarak fm3 daha iyi sanki.
GT5 in motor sesleri çok kötü hakıkaten forza da ben bir k20 sesi dinledim birebir di ..koyayım linkini buraya..
Ses olarak forza dehşet fark atmış.Grafik olarakta grand turismo fark atmış..
Sürüş olarak ikiside başarılı gözüküyor.Gt5 oldukça keyifliydi eminim fm3'te öyledir.Özellikle amörtisörlere sahip arabaya bindiğini fm3'te daha çok hissediyorsun arabanın kafası sekiyor.Gt5'tede amörtisör değişiklikleri fln yol tutuşuna ve sürüşe direkt etki ediyor fakat görsel olarak araba beton modunda gibi..
Ses ve oynanış bakımından fm3 kat kat daha iyi
Alayına Bi forza çek keyfin yerine gelsin :D
forzadaki k20 sesinden sonra gt5 deki sesler vızzz vızzzz geliyor keşke nfs gibi fln olabilse nfs deki araç sesleri de çok iyi
Uzun süre LFS oynayan çoğu kişi görüntüden hiç bir şey beklemediği için ki yine de severim kendilerini Forza çok güzel geldi.. Geriye kalan ayrıntıları da tamamladığı için gran turismoyu ezdi benim gözümde..4 geldiğinde kimse bakmaz bile :D
GT5 Grafik olarak çok daha iyi bence.
şimdilik bencede GT5 grafikta Forza3'den çok daha iyi.
ancak Forza4'den sonra ne olur onu bilemem:)
ikisinide oynamış arkadaşlardan, hangisi simülasyona daha yakın hissettiriyor ??
grafikte istediği kadar başarılı olabilir gt sıkıntı yok :)
Oynamadım Fakat kararsız kaldım :D
birisi ses , diğeri ise grafıklerı ile öne atılıyor gibi
Oynamak lazım :D
GT'nin rakibi yok arkadaşlar boşuna kasmayın :)
CRX-EK rolling , CRX koptu gitti :)
valla bende 2 side mevcut .. ama hep forza oynuyorum .. gt sadece grafik anlamda forzadan iyi .. hem gt5 in rakibi fm3 değil fm4 çıksın o olacak .. ozaman anlicaz grafik vs bakımından farklarını