-
307 XSI & Golf GTI (GTI dyno kağıdı eklendi)
-
-
Maşallah çok güzel araçlar
-
Maşallah :) 307 birazcık alçalırsa çok daha güzel olur :)
-
ikiside güzel maşallah, golf bişey lazım degilde 307 biraz bastınmı cok hoş olur
-
hepsine maşallah :) 307 güzelmiş gerçekten eheheh benden tek farkı rc jant var maşallah güzel duruyor :)
-
maşallah araçlara 307 biraz bastımı tamamdır.gtı zaten olmuş:)
-
maşşallah araçlar gerçekten gzl ama golf'ün içi ayrı bi güzelmiş
-
-
Araçların 2sinede MAŞALLAH
Çok güzel görünüyorlar
İyi gunlerde kazasız belasız kullanmanız dılegıyle
-
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar..Evet 307 im biraz yüksek ama konfor benim için daha önemli amortisör olmadan yaya karşıyım illa ki zamanla sorun çıkıyor tıkırta bile olsa:)
-
Güle güle kullanın kardeşlerim..De insan haber verir yahu Caravelle+Jetta yapardık:D
-
Alıntı:
barışbazan Nickli Üyeden Alıntı
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar..Evet 307 im biraz yüksek ama konfor benim için daha önemli amortisör olmadan yaya karşıyım illa ki zamanla sorun çıkıyor tıkırta bile olsa:)
Araçlara maşallah çok güzeller ama oyle düşünmeyin çok abartı yayları bilemem ama eibach prokit sportline h&r olsun dünya kadar insan stock amortisörle kullanıyor sorun yok:)
-
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullanın kardeşlerim..De insan haber verir yahu Caravelle+Jetta yapardık:D
tamam bu zaten meguiars sonrası acele oldu plansız birdahaki sefere söylerim:)
-
maşallah yavrum allah kaza bela vermesin sözüm vardı bak ben unutmadım :)
Bu arada Fotoğraf boyutlarına dikkat et ;)
-
Alıntı:
efe_ Nickli Üyeden Alıntı
Araçlara maşallah çok güzeller ama oyle düşünmeyin çok abartı yayları bilemem ama eibach prokit sportline h&r olsun dünya kadar insan stock amortisörle kullanıyor sorun yok:)
Tabi tabi orası öyle ama ben biraz fazla pimpirikliyim belki zamanla dicem de 2 seneyi aşkındır böyle kullanıyorum bakalım kısmet.:)Çok teşekkür ederiz yorumlar için.
-
maşallah 2 araçta çok güzel gti ın iç mekanı bitirmiş olayı zaten bal rengi iç mekana bayılıyorm
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
maşallah yavrum allah kaza bela vermesin sözüm vardı bak ben unutmadım :)
Bu arada Fotoğraf boyutlarına dikkat et ;)
Teşekkür ederim Erelcim amin cümlemize:):):)Boyutlar iyi ya 2 megapixele indirdim 18 mp di:D:D
-
ayıp ayıp jettayı tamm cağırmayında (gri ya o) benı nie cağırmıyosun benı sevmiyimisin :D
şaka bi yana ellerinize sağlık kardeşim ama biraz yuksek sankı araban :d