Von Araba Hayranları gepostete Videos: Made in TURKEY - HPF M3 Turbo vs. Lamborghini Gallardo LP560-4 | Facebook
Facebook'dan bir video M3 Güzel Tanıyan varmı acaba ? :soru:
Printable View
Von Araba Hayranları gepostete Videos: Made in TURKEY - HPF M3 Turbo vs. Lamborghini Gallardo LP560-4 | Facebook
Facebook'dan bir video M3 Güzel Tanıyan varmı acaba ? :soru:
bizim siteye uye kendisi videoda vardı daha baska videolarıda mevcut
siteye üye m3 un sahıbı sadece tr deıl dunyadakı sayılı m3 lerdendı sanırım yapılan ıslmler ve hızlanma degerlerı olarak die bılıyorum :)
Videonun yorumlarina bakinca uzuldum ulkede ne kadar cok gerizekali bos beles insan nefes aliyor ne yazikki insanimizin cogunda bulunan bir hastalik
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak..
insan işi değil bu yaaa :) maşşallah....
son kasa m3ler demıssınde 407 beygır dıe yanılıyorsun ıyıce bır arastır cunku m3 csl ler 450 beygır 1999 2004 duz m3ler 343 beygır dıger ust odel m3 400 beygır. ayrıca 1000 beygırlık bır araba gaza caktıgında o sekılde gıtmez zaten normal yoldada kullanamazsın cevre yolu otobanda dahıl :D
adam çok ciddi
Masallahh..
m power dünyada atmosfariktede yürüyen en iyi araba turboda aman allahım
m3 e maşallah..
yorumlar biriside civic demiş.. (:
Yorumlar sadece Lamborghini sahibi üzerinden hakaret :D
Öldürüyo beni bu yorumlar:D
yorumlar 10 numara:)....
( LamBo yA taşşak Geçmiş YaDa Basamıyo Salak... 5500cc Motor 643 hP aRABaya M3 KAFA tutamaz a...g)...
madem cok bılıyon barı degerlerı dogru yaz degılmı:)...ne kadar cok bılen varmıs m3 un lamboyu gecemıyecegını:)...
ben 92 ex le lamboyu gecsem ana awrad duz gıderler hralde:D
m3 fena yorumlar dahada fena:D
bende webcam den cekılmıs profıl resımlerıne bıtıyorum:)
Yanlış mı biliyorum bu m3 tekerlekte 600 bg mi veriyordu.Nerede okudum hatırlamıyorum ama
offff şu yorumlar beni öldürüyor! bunları okuyunca hayattan bezdim:D
yorumlar bomba yav :D ahauhaa
surge sesi nedir yav :D lambonun içinden duyuluyor