-
The HPF 1000 RWHP Daily Driven BMW M3 Race Engines
-
Bu HPF bızım spoon j's racing vs gıbı bısey mı bılmedıgımden soruyorum bı markamı hpf?
-
Alıntı:
JumboAli Nickli Üyeden Alıntı
Bu HPF bızım spoon j's racing vs gıbı bısey mı bılmedıgımden soruyorum bı markamı hpf?
Aynen oyle ;)
-
-
-
-
-
Videolarda bıyıklı bir Brian amca war o arkadaş rebuild konusunda aşmış bir amca haberiniz ola :D
-
bu video seyredince çok iyi bir motor ustası olasım geldi:)süper bişe...
-
Alıntı:
JumboAli Nickli Üyeden Alıntı
kanka hayırlı olsun ne zaman aldınız :D
-
Alıntı:
Providence Nickli Üyeden Alıntı
Videolarda bıyıklı bir Brian amca war o arkadaş rebuild konusunda aşmış bir amca haberiniz ola :D
iki tane ileride amerikada gomlekli caktirip getirirz insallah
-
Walla hiç açılmamış çıkma bir motor ayarlarsam direk brian amcaya yolluycam al yap diye :D
-
Moruk sadece blok ve kapak yaptırtıp getirsen yeter gerisini burda toplarsın ne olucak ha o toplamış ha veysel usta cıvata sıkmanın da mı HP lere faydası var yoksa :)
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
kanka hayırlı olsun ne zaman aldınız :D
hahha ah be abı :D Nıe dalga gecıosun anladın ne demek ıstedıgımı ıste :D
-
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Moruk sadece blok ve kapak yaptırtıp getirsen yeter gerisini burda toplarsın ne olucak ha o toplamış ha veysel usta cıvata sıkmanın da mı HP lere faydası var yoksa :)
Walla moruk önemli olan machining , tabi birde ekstradan 1-2 ıvır zıvır war , zaten s54 ün üst kapağa dokunmamak gerekiyor , 5 angle valve seat job falan war , ama crank a knife edging falan yaptırtmak istiyorum , birde ii fiyat veriyolar toplanmış gelsede olur yani :) daha az iş çıkar burda at geç üstüne modu , birde orda toplarsa Brian tam anlamıyla garanti altında oluyor olay motoru atıyosun kafalarına bişey olursa block falanda kaçmıyo bişey olursa sana :) Yoksa biraz bıdı bıdı oluyo :D
-
Bu arada hpf bizim getrag şanzımanı dağıtmayı başardı , synchroları ürettiriceklermiş daha düzgün bir materyalden :D
YouTube - BMW E46 M3 Transmission Tear Down by HorsepowerFreaks (HPF)
-
Guzelllllll......... ///M ler kabus olmaya baslasin