-
Kaza Raporu
Dün bir yakınım aracıyla maddi hasarlı bir kaza yaptı. Olaya polis sebebiyet verip kaçtığı için zabıt tutmaya da polis göndermediler bilerek. Yakla$ık 2.5saat bekleyi$e dayanamayan öndeki kazaya karı$an araç bastı ve gitti. Olay yerine gelen polis bu durumda haklı olarak zabıt tutamam dedi. YApabileceğiniz $ey adliyede bilirki$iye rapor tutturmak dedi.
Sormak istediğim bu rapor için ne yapmak gerekiyor , nelere dikkat etmek gerekiyor , ne kadar sürüyor bütün i$lemler ?
Te$ekkürler
-
olm hıc tanıdk trafıkcı yokmu onlar ıllakı tutarlar bulurus bırını
-
-
keşke polis gelince tutabilseydiniz zabıt 2.5 saatte gelmeyen polislerede görevlerinde başarılar diiliyorum ne kadar olursa artık
adliyede rapor tutulabilir belki ama kaza dinamiklerini nasıl rapor içine yerleştiricekler bilmiyorum ?
-
vay dallamalar vay ne denirki şimdi bunlara
-
Geçmiş olsun görkem.
Hukuk forumları falan var google'dan bakabilrsin orda daha sağlıklı cevap alabilirsin.
-
avukat takip ediyor durumu ama sanırım bu yolla çok uğra$ıcaz bunlarla gibi geliyor. Bakalım neler olacak ..
-
işiniz çok zor..iğneyle kuyu kazmak gibi olacak..allah yardımcınız olsun.
-
kardeşim tekrardan geçmiş olsun ama bence uğraşmaya bile değmez türkiyedeyiz neyine uğraşıcaksınki mahkemeye işin düşdümü 3 yıl 10 yıl sürer o iş komik iş haline gelir sonra gülersin kendi kendine
-
devleti devlete $ikayet ediyosun bide üstüne vay efendim sen misin beni $ikayet eden diye üstümüze gelecekler .. BAkalım girdik bir davaya :) Kurtlar vadisine döncek gibin haha :P
-
geçmiş olsun.
bilirkişiden 170 ytl miydi öyle bişeyle belge alıyosun kasko için sadece bunu biliyorum ama başka bişey varmı bilmiyorum hemen 1 saat içinde veriyolar..kadıköy mahkemesi miydi kadıköy savcılığımıydı ordan yada oturduğunuz semtte en yakın savcılıktan..
-
antalyada en fazla 6 ay surer ama ıstanbulda galıba olay orayı bılemıyorum alırsın ama paranı eger sucsuz gorulursen tabı o kadar ugrasdıkdan sonra sadece kacan sahısa bı ceza kesıp gondermezlerse
-
çarptığınız araçların içinde polis arabası varsa eğer ne yaparsan yap haklı olamazsın..
ambulans polis vs. araçlar gelip sana çarpsa bile sen suçlusun..
eğer kasko için lazımsa rapor karakoldanda alabiliyosunuz..
-
Kazaya polis karı$madı , sadece sebebiyet verdi . Dönülmemesi gereken yerde U dönü$ü yaptıı ve öndeki araç ona vurmamak için yava$ladı. Bu sırada bizim araç yava$ladı ve arkadan gelen duramayınca ortaya zincirleme kaza çıktı. Kimsenin aracında bi hasar yokken bizimkinin arabasında kaput , tamponlar , fan fln bayağı kötü oldu. Polis olay yerinde durmadı bile , bastı gitti. Ama plakası alındı ve elimden gelen her$eyi yapıcam onu bulmak için.
Polis durmadığı gibi telsizden herhalde anons geçti ki gayet bulunması kolay olan merkezi bir yere 2.5saat polis uğramadı. 2-3a$ağı sokaktan kendim polis bulup getirdim. Onları getirmeye gittiğim sırada öndeki bayan doğum hem$iresi olduğunu söyleyip orayı terk ediyor.(bir bakıma haklıda ama i$te bütün her$ey o noktada bozuluyor) Bu durumda olay yerine geldiğimizde poliste haklı olarak bir$ey yapamayacağını söylüyor. I$te $ahit fln var ama benim derdim o polis memuruna dava açmak ve elimden geldiğince onu bu yaptığına pi$man etmek.
-
durumu şimdi anladım..
mahkemede filan uğraşacaksın bayağı en az 1 sene diyelim..geçmiş olsun..