Ön 2 adet lastik S001 olarak değiştirilecek
rc440 cc lik enjektör takılması gerekiyor
ön iki coil'in amort. patlamış bunların değiştirilmesi gerekmekte youtube 11sn olarak almış bendeki programda ise 10.20 sn olarak göstermektedir...
Daha iyi olucak inş...
driftbox bağlayıp daha sağlam veriler alıcaz..
bu arada vitesler insan gibi atılmıştır
yol basın express bu arada...
İyi Seyirler...
Aracı Specleri
-wiseco 11.7cr piston
-port polish
-supertech yay şapka
-blueprint stage 2 eksantrik
-blueprint polish rbc emme manifoldu
-hondata emme manifoldu contası
-skunk2 70'lik gaz kelebeği
-Custom Cai + Aem Dryflow filtre
-70'lik Ara borular
-DC egzoz 63'lük
-Toda Headers
-Toda ince conta
-Buddy Club condenser
-Torq damper
-kpro pra
-aem wideband
bence yiğit bı egsoz kasnagıda al en kotu 10-15hp alırsın cıddı fark eder bırde egsozu bence son susturucu dc 63mm yerıne 70mm gredyy gıder hem ses hem performans ıcın, yuksek devır donuyosun sonu sıkmanın anlamı yok bence,
21-01-2011, 14:24
chiefkadir
Reşo haklı egsoz kasnağı ile bizde 7-8 hp almıştık..
Liste çok güzel kasnakta eklenirse iyi olur yalan olmasın kadrana pek bakmam ama çok hızlı buna göre şuanda geçecek typer yok gibi ama bu işler hilmininde dediği gibi kadranla olmuyor illa kadran çekeceksen yoluda iyice göster sonra sabitle..Yok yolu göstermiceksen dbn çözer o işi :)
21-01-2011, 14:26
XoR
Ofiste kapalı youtube izleyemiyorum. Ne durumda DBS hızlımı anlatıldığı kadar ?
21-01-2011, 14:27
Yigit-Y
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Reşo haklı egsoz kasnağı ile bizde 7-8 hp almıştık..
Liste çok güzel kasnakta eklenirse iyi olur yalan olmasın kadrana pek bakmam ama çok hızlı buna göre şuanda geçecek typer yok gibi ama bu işler hilmininde dediği gibi kadranla olmuyor illa kadran çekeceksen yoluda iyice göster sonra sabitle..Yok yolu göstermiceksen dbn çözer o işi :)
basın expressde çektim bunu ama lafıma inanan yoksa yapacak birşey yok :)
başkandan cihazı alıp ölçüm yapacaz bende merak ediyorum çünkü...
21-01-2011, 14:27
chiefkadir
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Ofiste kapalı youtube izleyemiyorum. Ne durumda DBS hızlımı anlatıldığı kadar ?
Bro ben yiğitin tarzını şeklini pek tutmuyorum en hızlıyım şöle böle diye ama bu video düzgün yolda çekildiyse zor geçerler
21-01-2011, 14:34
XoR
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Bro ben yiğitin tarzını şeklini pek tutmuyorum en hızlıyım şöle böle diye ama bu video düzgün yolda çekildiyse zor geçerler
Benzer yorumu yapan 2. Ctr kullanıcısı oldun Başkan.
Tebrikler Yiğit :)
21-01-2011, 14:35
miniks
Kadir abi benim sözüme itibar edersin dimi :)
21-01-2011, 14:38
chiefkadir
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Kadir abi benim sözüme itibar edersin dimi :)
İllaki bro :icon_tup:
21-01-2011, 14:44
miniks
DBS ye rakip olabilcek araclar
CTR
BS
ROL (sendeki gibiyse)
NCM
başka da typer görmüyorum su anda rakip
Ben dün gece aracı test ettim Bu hali ile deneme yapsın ondan sonra kasnak alsın yada almasın derim
Reşit bey egzosa gelince
Herşey beygir degildir 70mm son beygir verir ama tork düşürür 6 ya atınca araba yavaşlayıverir bunları test ettik konuşuyorum şu an için aracın üzerindei egzost eniyi spectir bana göre arabanın sıkıştırması 12 üzerinde degilki zaten
21-01-2011, 14:51
BMK TypeR
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
DBS ye rakip olabilcek araclar
CTR
BS
ROL (sendeki gibiyse)
NCM
başka da typer görmüyorum su anda rakip
Ben dün gece aracı test ettim Bu hali ile deneme yapsın ondan sonra kasnak alsın yada almasın derim
Reşit bey egzosa gelince
Herşey beygir degildir 70mm son beygir verir ama tork düşürür 6 ya atınca araba yavaşlayıverir bunları test ettik konuşuyorum şu an için aracın üzerindei egzost eniyi spectir bana göre arabanın sıkıştırması 12 üzerinde degilki zaten
70 borulara-63mm kullanılır yurt dısında cogu arabada 76mm egsoz kullanıyo ve suan dbs yanlıs mı goruyorum 11.7pıston ustune toda conta koymuslar 12.1 sıkıştırma var bence cok daha ıyı olur 70mm gredyy hemde ses olarak yıkar ortalıgı:) bıde kasnaga neden gerek olmasınkı rakıplerı yavas dıye 250dolarlık parcamı takılmıyıcak okadar malzeme takılmıs bence atmosferıkte 10hp 10hpdır:)