Anmelden | Facebook
Printable View
Zaten Cumartesiden cumartesiye aliyoruz :D Bence 1 şubatta degil bi kac ay almayalim belki duyan olur...
walla ne zamandan kendim protesto ediyorum zaten.
nihat sırdara denk gelince trafikte dörtlümü açıyorum. gerçi tek ben açıyorum ama olsun :D
24 aralıkta da alınmayacaktı ama sanırım fos çıktı.
ayda 4 gün benzin alıyorum. her alışımda da 20 liradan fazla almıyorum :D
haftada bır alıyorum ama toplu sekılde bır sey yapılmadıktan sonra bır sey olmaz gıderr
Etkisi olur mu dersiniz?
etkısı olması ıcın hergun sabah saat 8 de ve aksam 7 de dortlumu yakıyorum ınsallah etkısı olacak:))
kolombiyada ortalıgı yagmalıor mıllet hukumetı devırıor bızım gıbı kerızlere semer vuran daha cok olur
bız cahıl toplumuz ınsanlar alısmıs comak yemeye o kdr ınsanız ama bırsey yapamıyoruz
en basıtınden gecen hafta taksıcıler korsan taksılerı protesto ıcın kontak kapattılar tabı okapatan oran %30 dıgerlerı catır catır etraftakı musterılerı aldı
bu işler hep boyle bızde yurt dısında mıllet kendını kesıyor ortalıgı yıkıyor bızde var bı sorun galıba :)
Haftasonları geldigi zaman alıyorum sadece 1 saat öncesinde aldım bi 30 tl..o bana 2 gün yeter :)
Haftaiçleri kullanmamaya kararlıyım
Ben çok nadir biniyorum 2 aydır zaten. Buhafta ilk defa bugün bindim, yengem aradı müsaitsen cocugu hastaneye kadar götürelim die o. Başka çıkmadım bile :) Ümraniye-Zeynep Kamil o da :D